Haberler

AK Parti Palandöken İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Genişletilmiş Danışma Meclisini gerçekleştirdi.

Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Genişletilmiş Danışma Meclisini gerçekleştirdi.

Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Ocak Ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi gündemini ağırlıklı olarak referandum çalışmaları ve bilgilendirmeleri oluşturdu.

Ak Parti Palandöken İlçe Başkan'ı Haktan Ömeroğlu konuşmasının başında kadın kollarına hususi teşekkür etti. Ömeroğlu Nenehatun'un deyişini örnek vererek "benim evladım annesiz yaşayabilir ama vatansız yaşayamaz." düsturunun bugün AK Parti Palandöken Kadın Kollarında da olduğunu vurguladı. Haktan Ömeroğlu "Milletin evlatları genci ile yaşlısı ile bombaları, tankları bertaraf etti. Bugün sıra sistemin içine çöreklenmiş olanların bertaraf edilmesinde ve birileri tarafından haksız olarak takılmış prangaları çıkarıp atmaktadır. Anayasa çalışmaları şer odaklarının sonunun başlangıcı olacaktır. Anayasa Değişikliği için yapılan çalışmalarda Meclis gerekli çalışmaları yapmış, gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır; şimdi sıra bizdedir. Ak kadrolarımıza her defasında bize daha çok iş düşüyor dedik, sahada olmalıyız dedik, bugün yine aynı şeyleri söylüyoruz. Gün birlik günüdür, gün dirlik günüdür! Vakit sahada olma vaktidir. Gençlerimizden, Hanımefendilerden teşkilatımızın tüm mensuplarından istediğimiz ülkemizin geleceği, refahı, çocuklarımızın huzuru için fedakarlıktır. Referandum için her evet ülkemizin aydınlık yarınlarına atılmış bir tohumdur. Her evet darbe anayasasından kurtulmak için bir umuttur. Referandum sonuçları açıklandığında eyvah dememek için kapı kapı dolaşıp süreci desteklemeliyiz. Bu süreçte esas olan birliktir. Bugün itibariyle tüm ötekileştirmelere son vererek Erzurum'dan Türkiye'ye bir evet mesajı gönderelim" mesajını verdi.

Danışma Meclis Toplantısında Palandöken İlçe Teşkilatının yapmış olduğu çalışmalardan bahsedildi. Palandöken Kadın ve Gençlik Kollarının almış olduğu dereceler dolayısıyla tebrik edildi.

Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Palandöken Belediye Başkan'ı Orhan Bulutlar, AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Karadabağ ve Muhammed Sunar, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkan'ı Ömer Faruk Yarba, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkan'ları katılım gösterdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Palandöken AK Parti Erzurum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title