Haberler

AK Parti Osmangazi'den Son İftar

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, önceki dönem ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine verdiği iftarların sonuncusunda kurucu teşkilatlarla bir araya geldi.

İftara Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, önceki dönem ilçe başkanları Nihat Çubukçu, Muzaffer Kurtuluş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kurucu başkanlardan merhum Bayram Yıldız'ın yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İftar öncesi Bayram Yıldız yad edildi. İftar sonrası konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldız, Osmangazi'nin, Bursa'nın, Türkiye'nin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik etti. Birlik ve beraberlik mesajları veren Yılmaz, "Partimize ve teşkilatımıza emeği geçen ağabeylerimizle, kardeşlerimizle Ramazan'ı bir vesile kılarak bir arada olmak istedik. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda daha önce görev alan tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarını sunan Yılmaz, "Önceki dönemde sizler gibi görev almış dostlarımızla istişarelerimizi sıklaştırarak, Osmangazi'de daha güzel çalışmalara birlikte imza atmayı hedefliyoruz. Bizler de bize verilen emaneti en iyi şekilde yerine getirip bizden sonra da bu emaneti alacak olan kardeşlerimize güzel bir Osmangazi, güzel bir teşkilat bırakmak adına büyüklerimizin tecrübelerinden ve tavsiyelerinden yararlanmak istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurullarında da görev alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, "Unutmamak, unutulmamak güzel bir olay. Hatırlanmak hoşumuza gidiyor. Çünkü biz bir bütünüz. İnşallah bu çalışmalar faydalı sonuçlar verecek. Ramazan'ın bereketi teşkilatımıza pozitif olarak yansıyacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dündar Osmangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title