Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, Altınordu'da

AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gündoğdu, Gökömer Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Gökömer sakinleriyle buluştu.

Burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu dile getiren Gündoğdu, "Gün küslük, kırgınlık günü değil. Memleket ve milletimizin istikbali için 24 Haziran'da bir oy Reis'e, bir oy AK Parti'ye." dedi.

Gündoğdu, Ordu ve mahallelerinin şimdiye kadar almadığı hizmeti AK Parti hükümetleri döneminde aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Atıl durumda olan mahallelerin son yıllarda çehresi değişti. CHP'li belediye döneminde Altınordu dahi hizmet alamıyordu. Çöp dağlarından yayılan koku tüm şehri sarıyordu. Şehrin merkezi bile hizmet alamazken mahallelerin durumu içler acısıydı. AK Parti hükümetleri boyunca ve büyükşehir olduktan sonra mahallelerimiz dahi çağ atladı. Çok önceden gelen eksiklikler olabilir, bunları da sırasıyla tamamlıyoruz."

Gökömer'in ardından Zafer Mahallesi'ne giden Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada da "Ben bu köyün sokaklarında büyüdüm. Sizler benim hemşehrim, komşum, akrabamsınız. Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcu. Ordu'ya bir şeyler kazandırmak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da sizlerin desteği ile memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Gündoğdu Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title