Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu Açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Dış güçler içerideki uzantılarıyla Türkiye'nin yolunda gitmesini engellemeye çalışıyorlar. Bu millet ve bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Gündoğdu, partisinin Ünye'deki divan toplantısında yaptığı konuşmada, "Birileri 1 Kasım'da kötü bir tablo çıkacak diye avuçlarını okşarken milletimiz gerekli cevabı verdi ve ülkemiz uçurumun kenarından döndü" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın adeta bir ateş çemberi olduğunu ifade eden Gündoğdu, "Yıllardır yaşanan karmaşa Ortadoğu'nun kaderi haline gelmiş. Bu coğrafyanın altındaki zenginlikler dünyanın gözünün burada olmasına neden oluyor. Bu yüzden de her dönem önemli olacak. Ortadoğu bizim medeniyet coğrafyamızdır. 2002 sonrasında Cumhuriyet döneminin en şanlı günlerini yaşamaya başladık. Rahmetli Adnan Menderes, rahmetli Turgut Özal ve rahmetli Erbakan hocamız ülkemize güzel dönemler yaşattı. Allah'a şükür şimdi de partimizin kurucusu, milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız bir güzel dönem daha yaşıyor" ifadesini kullandı.

Dış güçlerin her fırsatta Türkiye'yi yolundan çıkarmak için hamleler yaptığını söyleyen Gündoğdu, bu yapıların en büyük destekçilerinin de muhalefet, paralel yapı ve terör örgütü olduğunu belirtti.

Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Dış güçler içerideki uzantılarıyla Türkiye'nin yolunda gitmesini engellemeye çalışıyorlar. Bu millet ve bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'yi Rusya'ya şikayet edenler var. Dış güçlere karşı tek yumruk olmamız gereken bu dönemde ana muhalefet partisinin Türkiye'yi suçlayacağı açıklamalar yapması kabul edilemez. Hangi görüşten olursa olsun böyle bir davranış bu milletin hiçbir evladına yakışmayacak bir tutumdur. Dış güçlerin iç maşaları, Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Allah'ın izniyle bizler de milletin adamı ile birlikte var gücümüzle son nefesimize kadar çalışacağız. Milletimiz için daima dik duracağız, doğru söyleyeceğiz, düz yürüyeceğiz ve milletin adamı ile birlikte olacağız."

Gündoğdu, terör örgütüne de değinerek, "Dış güçlerin idaresinde olan ve Türkiye'yi hedef alan bu örgüt amacına ulaşamayacaktır. Biliyoruz ki o bölgede yaşayan kardeşlerimiz de terörden rahatsız. Milletimizin kararlılığı teröre karşı en büyük güçtür. Şu an bölgede temizlik için gerekli hamleler yapılıyor. Güvenlik güçlerimiz organize bir çalışma yürüterek teröristleri ayıklamak için emek harcıyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın desteğiyle bu süreç daha da verimli olacaktır. Bizler bin yıl birlikte yaşamış bir medeniyetin evlatları olarak hainlere karşı sırt sırta vermeyi iyi biliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Metin Gündoğdu AK Parti Türkiye Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title