Haberler

AK Parti'nin Mersin Mitinginden Notlar

Mersin'de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Katıldığı Mitingde Bir Kadın, Partililerin Tepkisine Neden Oldu. Kalabalığın Arasında Başbakanı Yanına Çağıran Kadın, Polis Tarafından Alandan Çıkarıldı.

Mersin'de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitingde bir kadın, partililerin tepkisine neden oldu. Kalabalığın arasında başbakanı yanına çağıran kadın, polis tarafından alandan çıkarıldı.

Başbakan Erdoğan'ın Metropol Miting Alanı'ndaki mitingte yaptığı konuşma sırasında, kalabalığın arasından başbakana seslenerek "Tayyip gel buraya, buraya gel" diye bağıran kadın ortalığı karıştırdı. Adının Emel Ö. olduğu öğrenilen kadının, kalabalığın arasında başbakana bağırması, partililerin tepkisine neden oldu. Bir grup partili öfkelenerek, kadını susturmaya çalışırken, araya giren polis ekipleri, ne istediği pek anlaşılamayan kadını alandan uzaklaştırdı.

Bu arada, yoğun katılımın olduğu mitingde zaman zaman sıcaktan etkilenen bazı vatandaşlar fenalık geçirerek bayıldı. Bayılan vatandaşlar görevliler tarafından alan dışına taşınırken, bazıları ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

(HK-AB-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title