Haberler

AK Parti'nin Harvard Üniversitesi Mezunu Olan Milletvekili Adayı Yüksel'den Esnaf Ziyareti

AK Parti'nin Harvard Üniversitesi'nden Mezun Olan Mardin Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Mardin'de Seçim Çalışmaları Kapsamında Esnafı Ziyaret Ederek Partisinin İcraatlarını Anlattı.

AK Parti'nin Harvard Üniversitesi'nden mezun olan Mardin Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Mardin'de seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ederek partisinin icraatlarını anlattı.

İl merkezindeki esnafı il başkanı Lokman Sinanoğlu ve çok sayıda partiliyle birlikte dolaşıp, sorunlarını yerinde gören ve çözüm konusunda görüş alış verişinde bulunan Milletvekili adayı Cüneyt Yüksel, seçimlerde halka büyük iş düştüğünü belirterek, "Ülkemizin son dört yıl içinde yakaladığı istikrara yeniden ihtiyacı var. Hafızalarımızı yokladığımızda bizden önceki hükümetin zamanında esnafımızın hali nasıldı? Şimdi sizin durumunuz nasıl? Bizden öncekiler döneminde işyerleri kapanırken, şimdi işletmeler

şubeleşmeye başladı. Eskiden her iki günde bir zam gelirken şimdi ise bırakın zam yapmayı vergilerini bile düşürüyoruz" dedi.

Mardin halkına karşı daima dürüst olduklarını ve sorunlarını çözümü konusunda da dürüst olacaklarını söyleyen Yüksel, ülkeyi ayakta tutan kesimlerin başında esnafın geldiğine dikkat çekti. Yüksel, adaylık süreci döneminde kendisine iletilen tüm sorunlarla yakından ilgilendiğini, bundan sonra da ilgilenmeye ve meclis çatısı altında çözüm üretmeye devam edeceği sözünü verdi. Harvard Üniversitesi'nden mezun olan milletvekili adayı Cüneyt Yüksel'e yakın ilgi gösteren Mardin esnafı ise seçimlerin hayırlı

olmasını diledi.

(MNG-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title