Haberler

AK Parti'nin Elazığ Milletvekili Adayları

AK Parti'nin 22 Temmuz'daki Genel Seçimler İçin Elazığ'dan Gösterdiği 5 Milletvekili Adayı, Geniş Katılımlı Bir Toplantıyla Tanıtıldı.

AK Parti'nin 22 Temmuz'daki genel seçimler için Elazığ'dan gösterdiği 5 milletvekili adayı, geniş katılımlı bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "TBMM'deki Cumhurbaşkanlığı oylamasına katılmayıp demokrasi havariliği yapanlara Elazığ cevabını verecektir" dedi.

AK Parti milletvekili adayları Necati Çetinkaya, Hamza Yanılmaz, Faruk Septioğlu, Tahir Öztürk ve Fevzi İşbaşaran'ı Malatya Havaalanı'nda karşılayan binlerce Elazığlı, adayları büyük bir konvoyla şehir merkezine getirdi. Konvoyla birlikte şehir turu atan milletvekilleri, kapalı spor salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, yeni aday gösterilen ve AK Parti'li listeye giren, girmeyen arkadaşlarla tek yumruk gibi olduklarını

belirterek, "TBMM'deki Cumhurbaşkanlığı oylamasına katılmayıp demokrasi havariliği yapanlara Elazığ cevabını verecektir. Vekilin görevi, meclisteki oylamalara katılmaktır. Demokrasinin müdahili olmaktır. Yanlış yapmak değildir. Elazığ, buna seçimlerde en güzel cevabını verecektir. AK Parti, yeni bir şahlanışla Türkiye 'de yine reformlar yapacak. Biz bu ülkenin birliğini, dirliğini sonuna kadar korumaya yeminliyiz. Verilen şehitler birliğin, dirliğin örneğidir" dedi.

AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Tahir Öztürk ise, 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde Elazığ'ın 5 milletvekili çıkaracağını savunarak, "Biz bu ilin hizmetkarıyız. Siyasetle birlikte hizmetlerin getirilmesi için aday olduk. Seçildikten sonra 24 saat sizlerin emrinde olacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

(EK-FA-OM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title