Haberler

AK Parti'nin Derebucak'taki Seçim Çalışmaları Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya’nın Derebucak ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya'nın Derebucak ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Derebucak Belediye Başkan Adayı Ahmet Kısa, İlçe SKM programı kapsamında ilçe merkezinde AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek 30 Mart için destek istedi. Programa Gülay Samancı ve Ahmet Kısa'nın yanı sıra AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tekin, Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Akkanat, AK Parti İlçe Teşkilatı, belde belediye başkanları ile AK Parti gönüllüleri katıldı.

AK Parti heyeti, bir araya geldiği esnafların sorunlarını dinledi. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve beraberindekilerle birlikte 30 Mart'ta esnaflardan ve ilçe halkından destek istedi.

AK Parti heyeti, Derebucak programı kapsamında ilçeye bağlı Çamlık, Pınarbaşı ve Göynem beldeleri ile beldelere bağlı köylere de giderek burada da vatandaş ve esnafla buluştu.

"KONYA MERKEZDE NE VARSA DEREBUCAK'TA DA O OLACAK"

Derebucak temasları ve seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin çok önemli olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Yasası'nın Türkiye'ye ve Konya'ya çok şey katacağının altını çizen Samancı, "30 Mart, Türkiye'nin geleceğinin belirlenmesi ve AK Belediyeciliğin hizmetleri daha kaliteli hale gelmesi açısından çok önemli. Dolayısıyla 30 Mart'ı çok önemsiyoruz. 30 Mart'tan sonra Selçuklu, Karatay veya Meram'da ne varsa Derebucak'ta beldeleri ve köylerinde de o olacak. Onun için bir daha Derebucak diyor ve adayımızı hep birlikte desteklemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Derebucak Belediye Başkan Adayı Ahmet Kısa da 30 Mart'tan sonra ilçeyi kalkındırmak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi. Derebucaklıların bugüne kadar AK Parti'ye en büyük desteği verdiğini 30 Mart'ta da bu desteğin artarak devam edeceğini aktaran Ahmet Kısa, "İnşallah 30 Mart'ta belediyeyi yeniden ve büyük bir destek ile kazanacağız ve hemen ertesi günü ekibimiz ve Konya Büyükşehir Belediyemiz ile canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Derebucak her şeyi hak ediyor" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derebucak Ak Parti Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title