Haberler

AK Parti'nin Adayı Can'a Coşkulu Karşılama

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Nihat Can, coşkuyla karşılandı.

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Nihat Can, coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Bilecik Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Can için Bilecik Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Can, burada yaptığı konuşmada, tekrar aday gösterilmesiyle omuzlarına bir yük daha koyduğunu söyledi.

Yılmadan çalışacaklarını ifade eden Can, "Bu topraklarda yaşamanın onurunu yaşayan birisi olarak Bilecik'i seviyorum, sevdiğim için de burada bir hizmet alma görevi ve aşkı vardı. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde de başarımızla tekrardan bu görevimizi devam ettirmek ve bu kente hizmet etmek istiyorum." dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da yerel kalkınmada yeni bir sürecin başlangıcını yaptıklarını belirterek, "Belediye Başkanımıza tekrar adaylığı hayırlı olsun. AK Parti bir parti olmanın ötesinde bir medeniyet yarışının adıdır. AK Parti'de bayraklar, bayraktarlar değişse de ana güzergah hep hedef, inanç ve amaç hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecek." diye konuştu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise 2004 yılında aldıkları bayrağı aldıktan sonra nereden nerelere geldiğini hep birlikte gördüklerini dile getirerek, teşkilat olarak adaylarının yanında olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlığı Bilecik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title