Haberler

AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Artık Türkiye dünyada gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen bir ülke haline gelmiştir.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Artık Türkiye dünyada gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen bir ülke haline gelmiştir." dedi.

Filiz, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin yürüttüğü kutlu davayı 2071'e taşımak için durmadan çalıştıklarını söyledi.

AK Parti kurulduğu 2000'li yıllarda Türkiye'nin sıkıntılı günlerinde bir güneş gibi ülkenin üzerine doğarak milletin tüm dertlerine ilaç gibi geldiğini belirten Filiz, partinin yaptığı demokratikleşme, hukuk devleti, kişisel özgürlükler ve reformlarla başarısını ülkenin refahı için her geçen gün arttırdığını ifade etti.

Filiz, Türkiye siyasi tarihinde ilklere imza atan bir parti olduklarını anlatarak, "AK Parti 2023 vizyonu çerçevesinde girdiği seçimleri alarak oyunu arttıran ülkedeki ilk siyasi partidir. Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'de halkın oylarıyla seçilen ilk cumhurbaşkanıdır. O yüzden yapılan hizmetlerimiz artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Denizli'de olduğu gibi Türkiye'de de yapılacak çok iş vardır. Artık Türkiye dünyada gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen bir ülke haline gelmiştir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan hafta sonu Denizli'de olacak

Filiz, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının düğünü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki birçok bakanın 19 Ağustos Cumartesi günü kente geleceğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nikahtan sonra AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına başkanlık edeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Denizli Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title