Haberler

AK Parti Niğde İl Danışma Kurulu Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde Teşkilatları, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde teşkilatları, İl Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi.

Niğde Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısına, AK Parti Niğde Milletvekilleri İsmail Göksel, Muharrem Selamoğlu, AK Partili Belediye Başkanları, il, ilçe ve belde teşkilatları yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili vatandaş katıldı. Toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan oluşturuldu. Danışma toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Faruk Akdoğan, partilerinin üç seçimden de oy oranını artırarak çıktığını ancak bu başarının rehavet getirmemesi gerektiğini vurguladı. “İktidar bizlere biçilmiş kaftan değil” diyen Akdoğan, “Eğer bugün rehavete kapılır, üzerimize düşenleri yapmazsak bazı partilerin geçmişte düştüğü durumlara düşmemiz kaçınılmaz olur. Bu nedenle 2009 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerden önce teşkilatlarımızın bazı noktalarında ciddi anlamda revizyona ihtiyacımız var. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de oy oranımızın artırılması gerekmektedir. Bunun için tüm teşkilatlarımızın tüm kademeleri buna göre çalışıp, faaliyet gösterip taşın altına elini koyması gerekiyor. 2009 yılında yapılacak yerel seçimlerde 46 beldenin tamamını, 5 ilçe belediye başkanlığını ve merkez belediye başkanlığını AK Parti belediyesi yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu ise, konuşmasında terör örgütü PKK'ya karşı yapılan operasyonları değerlendirdi. Hükümet olarak bütün çabalarının milletin huzurunu sağlamak ve korumak olduğunun altını çizen Selamoğlu, “Terörün milletimize yaşattığı acılar için yeter artık dedik ve meclisten de almış olduğumuz yetki çerçevesinde her türlü adımı atmaya başladık. Gelinen noktada, bütün dünya bizim haklı davamızda PKK terör örgütüne karşı yaptığımız harekatta bize hak veriyor ve destekliyor” şeklinde konuştu.

Niğde'nin yeni bir Adalet Sarayı'na ihtiyaç duyduğunu ve bu doğrultuda görüşmelere başladığını hatırlatan Selamoğlu, “Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin beyle görüştüm ve Niğde'ye yeni bir Adalet Sarayı yapılmasının sözünü aldım. 2008 yılı programına alınacak sarayın 2009 yılı içerisinde ise temeli atılacak. Bu noktada eski köy garajı olarak kullandığımız alanı Adalet Sarayı'nın yeni yeri olarak düşünüyoruz” diye konuştu.

(TA-FM)

30.12.2007 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title