Haberler

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Yenikuyu'dan Açıklama

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Erhan Yenikuyu, 'İlçe Yönetimdeki Büyüklerimiz ile Birlikte Partimizi Nazilli'de Zirveye Taşımak İstiyoruz' Dedi

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Erhan Yenikuyu, 'İlçe yönetimdeki büyüklerimiz ile birlikte partimizi Nazilli'de zirveye taşımak istiyoruz' dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan 30 kişilik AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Lara Restoran'da basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Erhan Yenikuyu, partilerine hizmet etme heyecanıyla göreve geldiklerini belirterek, bütün yönetim kurulu üyelerinin hizmet aşkı ile dolu olduğunu söyledi.

Görevleri süresince parti felsefesine ve anlayışına uygun çalışmalar yapacaklarını aktaran Yenikuyu, şunları kaydetti: 'İlçe yönetimdeki büyüklerimiz ile birlikte partimizi Nazilli'de zirveye taşımak istiyoruz. Hepimiz bu heyecanla göreve geldik. Bundan böyle artık sık sık Nazilli'de bulunan basın mensuplarımızın karşısına konuşmalarımızla değil yapacağımız işlerle çıkacağız.'

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title