Haberler

AK Parti Muş Gençlik Kolları Toplandı

AK Parti Muş İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Muş İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Öğretmenevi Konferans Salonunda yapılan AK Parti Muş İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin, çok büyük önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyecilik anlamında ilimizin AK Parti'de olması bizleri gerçekten gururlandırıyor. 31 Mart 2019 yapılacak olan yerel yönetim genel seçimlerinde tekrar ilimizi AK Parti ile buluşturmak AK Parti'li bir belediye ile yola devam etmek AK Parti'li belediye hizmetlerini insanlarımıza sunma için gayret göstereceğiz."

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de son 3-4 yıldır Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı tehlikelere işaret ederek, "Türkiye'deki güçlük liderlik ve bu liderlikle büyüyen, gelişen Türkiye'yi hazmedemeyen bazı dış kesimler ve içeride onlara maşa olan taşeron gruplar, ülkemizin gelişmesini istemiyorlar." dedi.

Toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Mirza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Toplantıya Belediye Başkanı Feyat Asya ile belde belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Türkiye Muş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title