Haberler

AK Parti Muğla Milletvekilleri'nden Ankara Çıkarması

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer,Muğla’dan gelen heyetle birlikte Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda bakanla bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer,Muğla'dan gelen heyetle birlikte Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda bakanla bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Muğla'dan Ankara'ya gelen heyetle birlikte bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Öztürk ve Özyer ilk olarak Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ziya Erdil'le birlikte makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede, Bakan Yılmaz'dan " Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne ve Muğla'da hayata geçirilecek projelere destek" isteyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı Muğla'ya davet ettiler.Ziyarette Bakan Yılmaz'a Kavaklıdereli ustalar tarafından hazırlanan hediye takdim edildi.

BAŞBAKAN'DAN SELAM GETİRDİLER

Muğla'dan gelen teşkilat mensupları AK Parti Grup toplantısı sonrasında Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve bakanlarla buluştular.

Muğla'dan gelen gençlerle ve teşkilat mensupları ile fotoğraf çektiren Başbakan Davutoğlu, Muğla'ya selamlarını gönderdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk, "Muğlalı hemşerilerimizin Ankara ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Muğla için zaman mefhumu tanımaksızın hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün hemşerilerimizle buluşan başta Sayın Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'na ve bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Nihat Öztürk Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title