Haberler

AK Parti Muğla İl Yönetimi Toplantısı

AK Parti Muğla İl Yönetimi Toplantısı, Kadem Mete başkanlığında yapıldı.

AK Parti Muğla İl Yönetimi Toplantısı, Kadem Mete başkanlığında yapıldı.

İl Başkanı Mete, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 10 Şubat'ta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Muğla İl Başkanlığı kongresinin ardından, il yönetimi olarak ilk toplantıyı yaptıklarını söyledi.

Toplantıda, 2017 yılı değerlendirmesinin yapıldığını belirten Mete, "İl Kongremizi Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Kongremizin ardından yönetim kurulu, il disiplin kurulu, il demokrasi ve hakem kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik." dedi.

Toplantıda görev dağılımlarının yapıldığını vurgulayan Mete, şunları söyledi:

"Siyasi ve Hukuki İşler başkanlığı görevine Çağrı Alper, Teşkilat Başkanlığı görevine Şadi Pirci, Seçim İşleri Başkanlığı görevine Mustafa Çelebi, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine Can Çimen, Dış İlişkiler Başkanlığı görevine Ethem Yiğit, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine Mustafa Karataş, Ekonomi İşler Başkanlığı görevine Onur Turgut, Sosyal Politikalar Başkanlığı görevine Müzeyyen Mine Artun, Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevine Şenol Aldağ, Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Ziya Ercan, AR-GE Başkanlığına Mertcan Güngör, İnsan Hakları Başkanlığı görevine Fatih Ölemez, Cevre Şehir ve Kültür Başkanlığı görevine Yurdanur Uzun, İl Sekreterliği görevine Barış Eğilmez getirildi."

-"İlçe koordinatörleri belirlendi"

Kadem Mete, toplantıda yürütme kurulunun yanı sıra ilçe koordinatörlerinin de belirlendiğini anlatarak, "Buna göre Bodrum ilçe koordinatörümüz Hamza Akercan, Dalaman ilçe koordinatörümüz Sinan Acar, Datça koordinatörümüz Tamer Uzun, Fethiye koordinatörümüz Mehmet Tan,Köyceğiz koordinatörümüz Nasuh Kanat, Kavaklıdere koordinatörümüz Uğur Vural, Ula koordinatörümüz Yusuf Demirci, Marmaris koordinatörümüz Mehmet Ayhan, Menteşe koordinatörümüz Seyitnur Gün, Milas koordinatörümüz İsmail Baykal, Ortaca koordinatörümüz Hasan Hüseyin Avcıoğlu, Seydikemer koordinatörümüz Hüsrev San, Yatağan koordinatörümüz İsa Gün oldu." diye konuştu.

AK Parti'de görevlerin, birer emanet bilinci ve vatandaşa hizmet edebilme gayesiyle verildiğine işaret eden Mete, kendilerinin de bu anlayışla hareket edeceğini dile getirdi.

Mete, teşkilat mensuplarının çalışmaları ve Muğlalı hemşehrilerinin gayretleri ile 2019'da Muğla'yı AK belediyecilikle buluşturacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Kadem Mete Ak Parti Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title