Haberler

AK Parti Mitingi Öncesi Kazlıçeşme'de Hazırlıklar Tamamlandı

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Yarın Gerçekleştireceği "Milli İrade" Mitingi Öncesi Kazlıçeşme'de Hazırlıklar Tamamlandı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yarın gerçekleştireceği "milli irade" mitingi öncesi Kazlıçeşme'de hazırlıklar tamamlandı.

Yarın AK Parti'nin "Milli İrade" mitinginde İstanbul'lulara seslenecek Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın konuşma yapacağı Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'ndaki çalışmalar tamamlandı. Çok sayıda iş makinesi ve çalışanla beraber başlatılan hazırlıklarda, Başbakan Erdoğan'ın dev posteri ve AK Parti bayrakları miting alanına asıldı. İş makinelerinin büyük bayrak ve posterleri astığı alanda işçiler de meydanın temizliğini tamamladı.

AK Parti'nin yarın İstanbul'da gerçekleştireceği mitingde katılımın yoğun olması beklenirken, meydanda geniş güvenlik önlemlerinin de alınacağı belirtildi. Demiryolları, denizyolu ve karayoluyla miting alanına gelecekler için imkanlar sağlandı. Demiryolu ile miting alanına gelecek olanlar için banliyö trenleri kullanılacak ve TCDD'den kiralanan bir tren de "Ak tren" olarak süslenip Halkalı-Sirkeci arasındaki ring seferleri ile katılımcıları miting alanına taşıyacak. Sirkeci, Yenikapı, Bakırköy,

Küçükçekmece ve diğer tüm tren istasyonlarında oluşacak talepleri karşılamak için irtibat noktaları kurulacak. Kiralanan 17 adet yolcu teknesi, 2 adet vapur ve 2 adet deniz otobüsü de katılımcılara hizmet edecek. Miting alanına ulaşmak isteyenler ayrıca Bakırköy Metro, Bakırköy İDO İskele, Zeytinburnu Metro, Zeyport, Topkapı Eresin, Yenikapı İDO ile Eminönü İskele'den otobüs ring seferleri konulacak, belirtilen seferler saat 15.00'ten itibaren başlayacak.

(AS-FD-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title