Haberler

AK Parti Milletvekili Hamza Yerlikaya Sivas'ta

Başlattığı '5 Bin Öğrenciye Çanta, Okul ve Kırtasiye Desteği' Kampanyasını Suşehri İlçesinde Devam Ettiren AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Öğrenci Affına Karşı Olduğunu Belirterek, "Öğrenci Affı Bence Çözüm Değil" Dedi.

Başlattığı '5 bin öğrenciye çanta, okul ve kırtasiye desteği' kampanyasını Suşehri ilçesinde devam ettiren AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, öğrenci affına karşı olduğunu belirterek, "Öğrenci affı bence çözüm değil" dedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesine gelen Yerlikaya, ilçe ziyaretine ilk olarak Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun'u makamında ziyaretle başladı. Burada AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali, Çataloluk Belediye Başkanı Ercan Güleç, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Yaman ve Özcan Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler ve Belediye meclis Üyeleri ile toplantı yapan Yerlikaya, istek ve talepleri not alarak Suşehri'nin acil ihtiyacı olan konularına en kısa zamanda parmak basacaklarını belirtti. Burada konuşan Sivas AK

Parti Milletvekili Hamza Yerlika, "22 Temmuz milletvekilliği seçimlerinden sonra Sivas ve ilçelerine yatırımlarımızın arttırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sivas milletvekilleri olarak çok iyi ve koordineli çalışmaktayız. Sporun içinden geldiğimiz için, Sivas ve ilçelerindeki spor tesislerimizin gelişmesi için büyük çalışmalarımız var. Bu alanda ilçelerimizdeki eksiklikleri tespit ettik. Sivasımız'a yakışır büyük bir kapalı spor salonu yapmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Sportif

alanların dışında da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" diye konuştu.

Öğrenci affına karşı olduğunu da sözlerine kaydeden Yarlikaya, "Seçimden sonra her gün yaklaşık 50 vatandaşımız bizi arayarak öğrenci affı istiyor. Af bence çözüm değil, ileriye dönük yine aynı sorunlar ile karşılaşacağız. Eğitim alanındaki bu karmaşa inşallah çözülecektir" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun da, Hamza Yerlikaya'dan yeni yapılan çim saha ve ilçe stadyumunun eksikleri için 2008 yılı yatırım programından 100 bin YTL talep etti. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler de özellikle köy okullarındaki eğitim ve okullardaki sıkıntıları Hamza Yerlikaya'ya iletti ve kendisinden bu konuda yardım istedi.

Toplantının ardından YİBO'ya geçen Yerlikaya, öğrencilerinin yoğun sevgisiyle karşılandı. Suşehri YİBO Müdür Vekili Hüseyin Tuncer tarafından karşılanan Hamza Yerlikaya, okulun sorunlarını dinledikten sonra 150 öğrenciye okul çantası, kırtasiye ve okul malzemesi dağıttı.

(SY-İG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title