Haberler

AK Parti Milletvekili Bağış, Partisi ile İlgili Eleştirileri Değerlendirdi

Brüksel "İstanbul Merkezi" Açılışına Katılan AK Parti Milletvekili Egemen Bağış, Partisiyle İlgili Eleştirilere Genel Bir Yanıt Verdi.

Brüksel "İstanbul Merkezi" açılışına katılan AK Parti Milletvekili Egemen Bağış, partisiyle ilgili eleştirilere genel bir yanıt verdi.

Egemen Bağış, "Bundan 50 yıl önce kendi başbakanını asmış, 20 yıl önce Dostoyevski kitaplarını toplatmış, 8 yıl önce ders kitaplarında okutulan bir şiiri okuduğu için İstanbul Belediye Başkanı'nı hapise atmış bir ülkeden, bugün AB ile müzakerelere başlamış, İslam Konferansı Örgütü'ne genel sekreter vermiş ve Medeniyetler İttifakı Projesi'nde eş başkanlık üstlenmiş bir Türkiye'ye geldik. Ülkemizde bir takım sıkıntılar mevcut ama bunların hepsini aşıyoruz. 7 ay önce Türk milleti iradesini sandıkta gösterdi. Millet istikrardan yana, ekonomik refahtan yana ve daha fazla demokrasiden yana tercihini kullandı. Kimse istikrarın ve huzurun kaçmasından endişe etmesin. Ne yaptığını bilen bir iktidar vardır. Hiçbir zaman fitnenin ve tahriklerin etkisi altında kalmayacağız. Her zaman ülkemizde bütünleştirici çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

(SA-NO-NO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title