Haberler

AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Cumur, Trabzon'un Teşvik Kapsamına Alınmasının Ardından Birçok Kişiye İş İmkanı Sağlandığını Söyledi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Mustafa Cumur, Trabzon’un teşvik kapsamına alınmasının ardından birçok kişiye iş imkanı sağlandığını söyledi.

Seçim çalışmasını Akçaabat ilçesinde sürdüren AK Parti Trabzon 4. sıra milletvekili adayı Mustafa Cumur, Yeni Mahalle ve Çolaklı Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Partisinin projelerini anlatan Cumur, Trabzon’un teşvik kapsamına alınmasının etkisini kısa sürede gösterdiğini belirterek 193 işyerinin teşvikten yararlandırıldığını ve bu sayede de 6 bin 63 kişiye iş imkanı sağlandığını kaydetti. Trabzon’un AK Parti iktidarından en fazla yatırım alan ilk 10 il arasında olduğunu vurgulayan Cumur, “Her şey Türkiye için diyerek çıktığımız bu yolda, vatandaşa verdiğimiz sözleri tutmak için hiç durmadan çalıştık. İktidar olduğumuz süre içerisinde Trabzon, Türkiye'deki en fazla yatırım alan 10 il arasına girdiyse, bunda bizim kadar sizin de emeğiniz olduğunu söylemek boynumuzun borcudur. Bize olan inancınız ve sizden aldığımız güçle Trabzon'u bugünlere getirdik. Sizlerin desteğiyle her şey inşallah daha güzel olacak” dedi.

Vatandaşlarla samimi bir havada sohbet eden Cumur, özellikle gençlerle yakından ilgilenerek kendilerinden destek istedi. Cumur, gençlere kendi işlerini kurabilmek için çeşitli kredi kolaylıkları sağlandığını ve bunların devam edeceğini ifade etti.

İlçeye bağlı Meşeli Köyü'nde Mustafa Pehlivan'ın cenaze namazına da katılan Mustafa Cumur, burada karşılaştığı Demokrat Parti (DP) Trabzon milletvekili adayı Eyüp Aşık ile bir süre sohbet etti.

(BK-MU-Y)

06.07.2007 18:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title