Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Partililerle Bayramlaştı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri partililerle bayramlaştı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma programında milletvekili adayları siyasi mesajlar verdi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi.

Programa, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak ve Aytekin Celal Kazancı, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal'ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy temsilcilerinin yanı sıra bir çok üye katıldı.

ÇAKIR : "SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır yaptığı selamlama konuşmasında Türkiye'nin AK Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi. "Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" sözünü hatırlatan Çakır 1 Kasım seçimlerinin vatan meselesi olduğunu savundu. Çakır konuşmasında "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu seçim vatan meselesi haline gelmiştir. Emekli maaşlarımız daha da iyi hale gelecektir. Kentimizdeki öğrenci sayımız elbette artacaktır. Bunun yanında bu seçimlerde sıkılmadık el, kucaklamadığımız kimse kalmayacaktır. Bu ülkeyi Irak'a Mısıra benzetmeye çalışanlar var. Bizim bir liderimiz var. Liderimiz önderliğinde ilk günkü aşk ile haydi bismillah diyerek seçim startını veriyoruz" dedi. Çakır'ın ardından partililere seslenen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise yerel iktidar ile genel iktidarın bütünleşmesi ile Ereğli ilçesine Üniversite kampüsü projesini kazandırdıklarını, kent meydanı projesi içinde başbakanlıktan tüm izinlerin alındığını ifade etti. Uysal 1 Kasım seçimlerinde her kesin el ele omuz omuza vererek AK Parti'yi iktidara taşımak için çalışmasını istedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'da kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara bırakılarak tek başına iktidar için herkesin desteğini vermesi gerektiğini söyledi.

Toplantıda konuşan ak Parti Zonguldak 5. Sıra Milletvekili Adayı Aytekin Celal Kazancı, 13 yıllık AK Parti iktidarının 7 Haziran seçimlerinde kesintiye uğraması ile ülkenin hem ekonomik hem de güvenlik açısından kötü bir noktaya geldiğini söyleyerek 1 Kasım seçimleri için partililerden destek istedi.

Kurban Bayramı'nın tüm islam dünyasında ve ülkemizde yaşanan acıların dinmesine vesile olmasını dileyen AK Parti Zonguldak 4. Sıra milletvekili adayı Akın Kaymak, AK Parti'nin 1 Kasım'da yeniden iktidar olmasını diledi.

AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği görevi yapan Fazlı Erdoğan ise iktidarın nimetlerinden ve külfetlerinden her kesimin faydalandığını söyledi. Türkiye'de çözüm sürecini başlatanın AK Parti, bitirenin ise başkaları olduğunu anlatan Erdoğan "İçeriden ve dışarıdan neden çözüm oldu diye sorun çıkaranlar başkaları. Şimdi çözüm sürecini neden başlatmıyorsunuz diye her taraftan baskı var. Bizler rantın ve helal dairenin dışında hiçbir şeye tenezzül etmeyeceğiz. Tabi ki dalkavuklara da fırsat vermeyeceğiz. Yarım kalan işimizi 1 Kasım'da tamamlamaya varmışınız?" dedi.

Halkın son zamanlarda AK Parti'ye ve kendilerine 7 Haziran seçimleri öncesinden daha fazla taveccüh gösterdiğini dile getiren AK Parti Zonguldak 3. Sıra milletvekili adayı Özcan Ulupınar ise konuşmasında vatandaşların kendilerine verdiği mesajın alındığını dile getirdi.

ÇATUROĞLU: "ÜÇ ALGIYI İYİ YÖNETMEMİZ LAZIM"

7 Haziran 2015 seçimlerinde seçmenin AK Parti'ye "Kendinize çeki düzen verin" mesajı verdiğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, çözüm sürecinin işlenen cinayetlerle sona erdiğini söyledi. Parti binasında partililere seslenen Çaturoğlu konuşmasında şunları dile getirdi;"7 Haziran'a kadar 13 yıldır iktidardık. Seçmen 7 Haziran'da bize şunu dedi. Biz size ufak bir ders vereceğiz. Haziran'da sizi tekrar Türkiye'nin en büyük partisi yapacağız. Ak Parti'siz iktidar olmaz. Ama siz de kendinize bir çeki düzen verin dedi seçmen. Biz bu mesajı aldık. Biz bu süreçte 3 algıyı iyi yönetmek durumundayız. Bunlardan birincisi, çözüm sürecini biz başlattık ama asla biz bitirmedik. Böyle bir algı yerleştirmeye çalışanlar var. Diyorlar ki 7 Haziran'da AK Parti başarılı olamadı ve PKK ile mücadele etmek suretiyle oylarını artırmaya çalışıyor. Asla böyle olmadı. Çözümü hep biz savunduk, hep alttan alan taraf olduk. Ama devletin ve silahlı kuvvetlerinde bir sabrı var. Baktık olacak gibi değil. Bunlar çok şımarmış. İkincisi koalisyon konusu. Koalisyon isteyen seçmenimizin yüzde 80'i MHP ile istiyordu. Toplum da buna hazırdı. Ama MHP'nin daha ilk günden biz kimseyle koalisyon yapmayız, en erken seçim ne zamansa o zaman seçime gidilsin çıkışı yapması bu ihtimali ortadan kaldırdı. Baykal'ın veya rahmetli Ecevit'in CHP'si olsa bu koalisyon çoktan kurulmuştu.

Bir üçüncü algı da şudur. Yabancıların Türkiye üzerinde yapmış oldukları araştırmalardan çıkan sonuca göre kurucu genel başkanımız ve şu an Cumhurbaşkanımız, Türkiye'de ilk kez halkın oyuyla seçilmiş Recep Tayip Erdoğan siyasi hayatı boyunca öyle veya böyle seçmenin yüzde 71'den oy almıştır. Dünyada böyle bir lider ya yoktur ya çok azdır. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız dimdik ayakta durduğu müddetçe Ak Parti'den bir çivi dahi sökülmesi mümkün değildir. O zaman ne yapmak lazım. Cumhurbaşkanı'nın itibarsızlaştırmak lazım. Saldırmak lazım. Ailesine, aile efradına saldırmak lazım. Ülkede hatta dünyada yaşanan her türlü olumsuzluktan Cumhurbaşkanı'nı sorumlu tutmak lazım. Dolayısıyla o yıpransın, Ak Parti yıpransın diye uğraşan çevreler var. Biz Cumhurbaşkanımızı tartıştırmayacağız. Buna izin vermeyeceğiz. Bu algıyı da bu şeklide yönetmemiz gerekir"

ÖZBAKIR: "BU MUHALEFETTEN BİR ŞEY OLMAZ"

Mecliste bulunan muhalefet partilerinden bir şey olmayacağını net bir şekilde gördüklerini anlatan AK Parti Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır Türkiye'nin 13 yılda AK Parti iktidarı ile kalkındığını, AK Parti'nin iktidardan düşmesi ile de battığını ifade etti. Özbakır konuşmasında "Muhalefetten hiç bir şey olmaz. Gördünüz işte. Meclis'te hepsini gördük. Baktıkça görüyorsunuz inanın. Becerileri de yok, kabiliyetleri de yok, ne dedikleri de belli değil, ne yapmak istedikleri de belli değil. Ülkeyi idare edecek pozisyonları da yok. Bu ülkenin yükü dolayısıyla bizim omuzlarımızdadır. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları, parti yöneticileri ve belediye başkanları partililerle bayramlaştıktan sonra Alaplı ilçesine hareket etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title