Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Yağcı, Öğrencilerle İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Bilecik milletvekili adayı Selim Yağcı, "Türkiye'de yaptıklarımız ve yapacaklarımız da AK Parti düşüncesi olarak belli. Bunun karşılığında Bilecik'te iki milletvekilliğini düşünmek kadar doğal olan hiç bir şey yok." dedi.

AK Parti Bilecik milletvekili adayı Selim Yağcı, " Türkiye'de yaptıklarımız ve yapacaklarımız da AK Parti düşüncesi olarak belli. Bunun karşılığında Bilecik'te iki milletvekilliğini düşünmek kadar doğal olan hiç bir şey yok." dedi.

KYK Bilecik Yurdunda kalan öğrenciler ile iftar yemeğine katılan Yağcı, programın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Siyasetin her zaman iddiası olan insanların işi olduğunu kaydeden ve partisince birinci sırada aday olarak gösterilen Yağcı, şöyle konuştu:

"Eminim ki Bilecik'in istediği tarzda bir milletvekili profili oluşturduğumuzda Türkiye'de yaptıklarımız ve yapacaklarımız AK Parti düşüncesi olarak da belli. Bunun karşılığında Bilecik'te iki milletvekilliğini düşünmek kadar doğal olan hiç bir şey yok. Hemşehrilerimiz ile hemhal olarak kucaklaşarak ve aynı duyguları yaşayarak hedeflemiş olduğumuz iki milletvekiline 24 Haziran akşamı ulaşmayı arzu ediyoruz. Bunun için gayret ve dua ediyoruz."

Makamların değişebileceğini ama kendisinin her zaman aynı kalacağını dile getiren Yağcı, "Biz nasılsak öyleyiz. Gerçekten ben öncelikle şehrini çok seven bir insanım. Gecesiyle gündüzüyle hiç bir zaman yılmayıp, nefesimizin son noktasına kadar gayret gösteren bir insanım. Belediye başkanıyken nasıl 'Selim amca, ağabey baba' dedikleri zaman biz de 'Buyur kardeşim ne emrediyorsun?' diyorsak milletvekili olunca da öyle olacak. Kapımız her zaman açık olacak ve onların emirlerine amade olacağız." diye konuştu.

Planları olan bir milletvekiliyim

Yağcı, şehrin geçmişini iyi bildiğini vurgulayarak, "Kentin dününü bugününü bilen ve geleceğe ilişkin planları olan bir milletvekili olacağımı düşünüyorum. Belediye başkanıyken planlayıp düşündüğümüz ama değişik sebeplerle gerçekleştiremediğimiz konuları Ankara'ya anlatabilecek, yapılabilecek şehrimizin birçok ihtiyaçları ve fırsatları var. Bilecik'in sesini Ankara'da daha gür şekilde duyurma noktasında gayret edeceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Türkiye Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title