Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Güneş'ten Uşak Üniversitesine Ziyaret

AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş, seçim çalışmaları kapsamında Uşak Üniversitesini ziyaret etti.

AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş, seçim çalışmaları kapsamında Uşak Üniversitesini ziyaret etti.

Güneş, ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, rektör yardımcıları, dekanlar, akademik ve idari personelle görüştü.

Güneş, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada Uşak Üniversitesinin AK Parti döneminin eserleri arasında önemli bir yerinin bulunduğunu söyledi.

Uşak Üniversitesinin 2006'dan önce, Afyonkarahisar'a bağlı fakültelerden oluştuğunu ve uzun yıllar ayrı bir kimlik kazanmak için mücadele verdiğini kaydeden Güneş, "Bizden önceki hiçbir iktidar, Uşak Üniversitesini kuramadı ve böylesine güzide bir yerleşkenin oluşmasını sağlayamadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde kurulan AK Parti hükümetlerinin Uşak'a kazandırdığı güzide eserlerin başında Uşak Üniversitesi geliyor. Kurulduğunda çok az bir öğrencisi olan ve köklü üniversitelerde zor şartlarda yarışan üniversitemiz, bugün 30 binin üzerinde öğrencisi, içinde barındırdığı sosyal donatılar, ortaya koyduğu akademik eserler ve yaptığı etkinliklerle ilimize artı değer katıyor." diye konuştu.

Uşak Üniversitesinin kent ekonomisine katkısına değinen Güneş, şunları kaydetti:

"Üniversitemizin kurulmasıyla yeni yeni iş sahaları ortaya çıktı. İlimizde öğrenci yurtları ve bu alanda hizmet veren mekanlar oluştu. Yeme ve içme mekanları giderek arttı, ulaşımdan kırtasiyeye kadar üniversite, ilimizdeki bir çok sektörü geliştirdi. AK Parti olarak önümüzdeki dönemde de üniversitemizin ve ilimizin büyümesi için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Uşak'ın marka kent olma yolundaki ilerleyişi, 24 Haziran'dan sonra hızlanarak devam edecek."

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Ak Parti Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title