Haberler

AK Parti Merkez İlçe Yönetiminden Kgd'ye Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Karaelmas Gazeteciler Derneğini (Kgd) Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

AK Parti Zonguldak merkez İlçe başkanı ve yönetim kurulu Karaelmas Gazeteciler Derneğini (KGD) ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladı.

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı, Karaelmas Gazetecileri Derneği'ni ziyaret ederek, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç, dernekteki gazetecelirin günlerini kutlayarak, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Gazetecilik gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir meslek. Ne koşullar altında mesleğinizi gerçekleştirdiğinizi görüyoruz" dedi.

KGD yönetim kurulu Başkanı Osman Sav ise, yaptıkları ziyaret nedeniyle AK Parti İlçe yönetimine teşekkür ederek, "Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz eğitime destek kampanyasına büyük destek verdiniz. Bu tür güzel şeylerde birlik olunması lazımdır. Sizleri yine yanımızda görmekten mutluluk duyduk" diye konuştu

(ET-SD-Y)

10.01.2008 20:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title