Haberler

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Meclis toplantısı düzenlendi. Danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, tek bir oyun bile çok büyük önem taşıdığını söyledi.

Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Şanlı'nın divan başkanlığını yaptığı Danışma Meclis toplantısına çok sayıda teşkilat görevlisi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez ilçe Başkanı Bülent Eser, 1 Kasım Milletvekili seçimlerine değindi. 7 Haziran seçim sonuçları ile birlikte kimlerin ülkeye ne kadar zarar verdiğini herkesin gördüğünü anlatan Eser, kongre takvimi sonunda 5. büyük olağan genel kurulun gerçekleştirildiğini aktardı. Eser, "AK Parti'nin tüm teşkilatları 1 Kasım seçimlerine hazır. Benim katıldığım 3. büyük kongreydi. Son büyük kongremizde insanların partimizin ilk kurulduğu dönemdeki heyecanı yakalamış olduklarını gördüm. Bu da bizleri çok memnun etti. Bismillah denilerek tüm Türkiye'de 1 Kasım genel seçimleri için çalışmalara başlanıldı" diye konuştu.

"BİR OYUN BİLE ÖNEMİ BÜYÜK"

Tek bir oyun bile çok büyük önem taşıdığını belirten Eser, "İnsanlarımızın sandığa gidip oy kullandıklarında dengeleri ne kadar değiştirecebileceklerini sandıklarımıza sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu 7 Haziran seçiminde gördük. Ne kadar önemli bir vazife yüklendiğimizi, ne kadar büyük bir sorumluluk aldığımızı da seçim sonuçlarından sonraki yaşadıklarımız da gördük. Bu seçimlerde daha çok çalışmamız gerektiğini hep birlikte gördük. Milletvekili adaylarımızın da Afyonumuza hayırlı olmasını diliyorum. Listeye giremeyen Halil Ürün ağabeyimize ben şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman destekledi. Eminim ki bundan sonra da aynı desteği sürecektir" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title