Haberler

AK Parti Manisa Teşkilatı, Genel Kurulda Tam Kadro Hazır Bulundu

AK Parti Manisa Teşkilatı, Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 4.Büyük Kurultayı'na tam kadro katıldı.

AK Parti Manisa Teşkilatı, Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 4. Büyük Kurultayı'na tam kadro katıldı.

Ankara Arena'da yapılan kurultaya AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, Gençlik kolları Başkanı Halil Özkan, ilçe başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş ile Selçuk Özdağ'ın da hazır bulunduğu genel kurulda bir değerlendirme yapan Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, coşkulu bir kurultay olacağını önceden tahmin edildiğinin yanı sıra bir çok ülkeden devlet başkanlarının katılmasıyla birlikte dünyanın gözünün Türkiye üzerinde olduğunu kaydetti. Manisa teşkilatı olarak büyük bir katılımın sağlandığını da ifade eden Murat Baybatur, 4. Olağan Kongre'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önceden belirttiği gibi hücre yenilemesi olarak yeniden yapılandığını vurguladı. Yapılan genel kurulun aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü için önemli bir dönemeç olduğuna da işaret eden Baybatur, yapılan kongre sonucunda oluşturulan ekip Türkiye'nin yeni vizyon haritasını belirleyecek kadrolar olduğunu söyledi.

HÜSEYİN TANRIVERDİ MKYK'DA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin MKYK listesine girdiğini belirten Baybatur, şöyle konuştu:

"Sayın Tanrıverdi, önceki dönemlerde olduğu gibi aynı görevi başarı ile sürdüreceğine inandığımız gibi Manisa için önemli bir kazanç olmuştur. Kendisinden bir büyüğümüz olarak bir ağabeyimiz olarak çok büyük tecrübeler edindik. Yeni dönemde de bu tecrübelerinden azami derecede faydalanacağımıza inanıyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Tanrıverdi'nin Manisalılar olarak büyük destekler ve hizmetler görmekteyiz. Görevinin devamında önceki yıllarda olduğu gibi başarılarının devamını diliyorum. Manisa ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Murat Baybatur Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title