Haberler

AK Parti Manisa İl Kongresine Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Ulema: "Bizim yeni sivil bir Anayasayı referanduma götürecek minimum 330 milletvekilini TBMM'ye göndermek için var gücümüzle, teşkilatlarımızla beraber hep birlikte çalışmamız gerekiyor"

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Bizim yeni sivil bir Anayasayı referanduma götürecek minimum 330 milletvekilini TBMM'ye göndermek için var gücümüzle, teşkilatlarımızla beraber hep birlikte çalışmamız gerekiyor" dedi.

Ulema, gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 Ocak'taki Manisa il kongresi için başkan adayının belirlenmesine yönelik temayül yoklamasının gerçekleştirildiğini söyledi.

Mevcut il başkanı Murat Baybatur'un il başkanlığına devam etmeyeceğini iletmesi ardından Manisa'da yeni il başkanı arayışı içerisine girildiğini ifade eden Ulema, temayül yoklamasına 11 adayın katıldığını belirterek, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı olarak parti teşkilatının görüşlerini aldık. Bu değerlendirme sonucunda 'ben adayım' diyen arkadaşlarımızla bugün görüşüyoruz. Adaylar ile görüştükten sonra teşkilat başkanımıza rapor olarak ileteceğim. Yaklaşık 10 gün içerisinde de teşkilat başkanımız adaylarımızı Genel Merkez'e davet ederek görüşecek. Tespit ettiğimiz adayları sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız ile görüştüreceğiz. Son kararı da sayın Başbakanımız verecek. Ondan sonra kongre için hızlı bir şekilde hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Bugün ülke genelinde kongre yapabilen tek siyasi parti olduklarını vurgulayan Ulema, Manisa koordinatörü olarak görevlendirildiğini hatırlatarak, 17 ilçeden 16'sında kongrelerin tamamlandığını, Salihli ilçesinde ilerleyen süreçte kongrenin yapılacağını kaydetti.

"En az 330 milletvekili çıkarmak için çalışacağız"

Manisa'nın çıkaracağı tüm milletvekillerinin partilerinden olması için teşkilat olarak çalıştıklarının altını çizen Ulema, AK Parti'nin Manisa'da yine birinci parti olacağına inandığını, en yüksek oyu alabilecek şekilde çalışmaları, programları hazırladıklarını belirtti.

Ülkedeki 150 yıllık siyaset geleneğini değiştirdiklerini dile getiren Ulema, yapılan son seçimlerde halkın 3 önemli mesaj verdiğini söyledi.

Halkın 'çözüm sürecini devam ettirin', 'darbeci paralel örgütlerle sonuna kadar mücadele edin' ve 'artık bu ülkeyi sivil bir Anayasa ile buluşturun' mesajı verdiğini ifade eden Ulema, "Dolayısıyla bizim yeni sivil bir Anayasayı referanduma götürecek minimum 330 milletvekilini (burada minimum için bir rakam veriyorum) TBMM'ye göndermek için var gücümüzle, teşkilatlarımızla beraber hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu sorumluluğu içimizde hissediyoruz. İnşallah seçimler, hem Manisa için hem ülkemiz, hem de partimiz için hayırlı uğurlu olur" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Nesrin Ulema Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title