Haberler

AK Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi Alaşehir'de

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, beraberinde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağve Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ile birlikte Alaşehir’e geldi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, beraberinde AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağve Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ile birlikte Alaşehir'e geldi. Alaşehir girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindeki heyet daha sonra konvoy halinde ilçe merkezinde tur attı.

Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindeki heyet ardından AK Parti İlçe teşkilatı tarafından Ozan Düğün Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Burada da çok sayıda partili tarafından sloganlarla karşılanan Tanrıverdi, kendisine gösterilen sevgiden dolayı herkese teşekkür etti. AK Parti Alaşehir Belediye Başkan Aday Adaylarının da tanıtımının yapıldığı toplantıda milletvekilleri birer konuşma yaptılar. Hüseyin Tanrıverdi, Manisa milletvekilleri ve Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte toplu halde halkı selamladı. Tanrıverdi burada yaptığı konuşmada, Alaşehir'i hizmete susamış bir ilçe olarak gördüğünü belirterek; "İnşallah 30 Mart tarihinde bu kötü kaderimizi değiştirecek, AK Parti'nin bayrağını dalgalandıracağız. Buradaki birlik ve bütünlüğümüzü son güne kadar muhafaza edersek zafer bizim olacaktır. Burada başkanlık için yarışan sekiz arkadaşımız var. Ama yarışa bir kişi ile devam edeceğiz. Şunu çok iyi biliyorum ki, yarın adayımız açıklandığında diğer yedi arkadaşımız başkan adayımızın arkasında yer alacaktır. Zaman birlik zamanıdır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Alaşehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

alaşehirlimrt_1231@hotmail.com:

Alaşehirde Ak parti yerel seçimi kazanmak için öncei yerel seçimde yaptığı hatayı inşallah bu defa yapmaz . Ak partinin adayı Av. Harun Yücel olmalıdır.

2
4
yanıtYanıtla
YÖRÜKOĞLUmanisa45164516@gmail.com:

ALAŞEHİR İÇİN BİR ŞANS BENCE AV. HARUN YÜCEL ... HAYIRLI OLSUN ALAŞEHİR HARUN YÜCEL İLE COK İYİ OLACAKSIN ...

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title