Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın,sağlık Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya’yı sağlık turizminin merkezi yapacaklarını bildirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya'yı sağlık turizminin merkezi yapacaklarını bildirdi.

İl Sağlık Müdürü Nail Umay'ı, parti yöneticileriyle birlikte ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Talepler ve ihtiyaçları öğrenmek için buradayız. Talep ve ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için de her türlü çabamız sürüyor" diyerek, Malatya'yı sağlık turizminin merkezi yapacaklarını bildirdi.

Bu arada, Sağlık Bakanlığı'nın iş adamları için, "Ambulans al, anne veya babanın ismini yazdır" kampanyası olduğunu duyan Milletvekili Akın, "Doğanşehir İlçesi Erkenek 112 istasyonu personel ve ambulans azlığı nedeniyle kapatılacağını duyan Doğanşehir belediye başkanımız Vahap Küçük, 112 istasyonunun kapattırmamış " diyerek, oğlu iş adamı olan başkan Vahap Küçük'ü telefonla aradı.

Cemal Akın, "Sayın Başkanım, hali vakti yerinde olan kardeşlerimiz, anne, babı veya kendi ismini yazdırıp ambulans bağışlıyorlarmış, başka illerde. Doğanşehir belediye başkanımıza bu talebimizi ulaştırırsan, hayırsever başkanımız bu talebi karşılar dediler. Onun için telefonla sizi aradım. İnşallah bir ambulans bağışınızı bekliyoruz" dedi.

İl Sağlık Müdürü Nail Umay ise, "En temel ihtiyacımız 112'ye ambulans ve 112 personelidir. 17 ambulansa ihtiyacımız var" şeklinde konusarak, kadın doğum ve çocukta uzman hekime, yardımcı sağlık personeline ihtiyaç olduğunu bildirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Akın Doğanşehir Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title