Haberler

AK Parti'li Üskül, Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zafer Üskül, AK Parti İktidarının İcraatlarından En Önemlisinin Sağlık Alanında Yapılan Reformlar Olduğunu Belirterek, "Bunu İyi Değerlendirmemiz Gerekir. Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hepimize Çok Büyük Görevler Düşmektedir. Sizlerin Sayesinde Yarınlarımızı Daha Sağlıklı ve Aydınlık Görüyorum" Dedi.

AK Parti Mersin milletvekili adayı Zafer Üskül, AK Parti iktidarının icraatlarından en önemlisinin sağlık alanında yapılan reformlar olduğunu belirterek, "Bunu iyi değerlendirmemiz gerekir. Sağlıklı bir yaşam için hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Sizlerin sayesinde yarınlarımızı daha sağlıklı ve aydınlık görüyorum" dedi.

Üskül, Mersin'de yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Sağlık İşletme Derneği'nin temsilcileri ile Yasemin Cafe'de bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Üskül, AK Parti iktidarının icraatlarından en önemlisinin sağlık alanında yapılan reformlar olduğuna işaret ederek, "Bunu iyi değerlendirmemiz gerekir. Sağlıklı bir yaşam için hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Sizlerin sayesinde yarınlarımızı daha sağlıklı ve aydınlık görüyorum" diye konuştu.

Üskül, bir kitabevini ziyaretinde ise, kitabevlerinin birer kültür yuvası olduğunu ve herkesin, her kesimin sık sık uğraması gerektiğini ifade etti.

(ÖT-MT-MT-Y)

14.07.2007 12:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title