Haberler

AK Parti'li Ünal: "Seçim Havası, 2011'deki Seçim Havasına Çok Benziyor"

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Şirin Ünal, 1 Kasım’da yapılacak seçimin, 12 Haziran 2011’deki seçimin havasına çok benzediğini söyledi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Şirin Ünal, 1 Kasım'da yapılacak seçimin, 12 Haziran 2011'deki seçimin havasına çok benzediğini söyledi. Ünal, "İnşallah 1 Kasım seçiminin sonucu da 12 Haziran 2011'deki seçim sonuçları gibi olur. Durmak yok, her beraber çalışacağız" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Şirin Ünal, seçim çalışmaları kapsamında Kadir Has Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Ünal, gençlerin taleplerini dinledi. Sohbet havasında geçen buluşmada Ünal, 1 Kasım seçimleri için de partisine destek istedi.

Seçim çalışmalarında vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade eden AK Partili Ünal, "Özellikle 7 Haziran seçimlerine göre seçmen, AK Parti'ye daha olumlu bakıyor. 5 aylık siyasi belirsizlik ve istikrarsızlık herkesi etkilemiş gibi görünüyor. Vatandaşlarımız, bize AK Parti iktidarını özlediklerini hissettiriyor. Bu da bizim daha çok çalışmamızda etken oluyor. Ortam ve vatandaşlarımızın tutumu 12 Haziran 2011'deki seçimlere çok benziyor. İnşallah sonuçlarda 12 Haziran'daki seçim sonuçları gibi olur. Durmak yok, her beraber çalışacağız" dedi.

Ankara'daki terör saldırısında dış güçlerin de etkisi olduğunu belirten Ünal, "Bu terör saldırısı, AK Parti'nin tek başına iktidara olmasını engellemeye yönelikti. Yaşanan bombalı saldırı için Cumhurbaşkanımız, Devlet Denetleme Kurumu'nu görevlendirdi. Savcılarımız konu üzerinde çalışıyor. Detaylar araştırılıyor. Ben saldırının AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını engellemeye yönelik dış güçlerin tezgahladığı bir faaliyet olarak değerlendiriyorum. İnşallah böyle bir sıkıntıyla bir daha karşılaşmayız" diye konuştu.

AK Parti'li Ünal, seçim beyannamesinin halk nezdinde kabul gördüğünü vurgulayarak, "4 Ekim'de Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. Sonrasında gittiğimiz her yerde seçim beyannamesinin vatandaşlarımızın üzerinde güzel intibalar oluşturduğu gördük. Çok olumlu intibalar vardı. Seçmen adeta AK Parti'nin seçim beyannamesini gönlüne koymuş gibi görünüyordu. Bu durum bizim bin yıllık kardeşliğimizde gözü olanları endişelendirdi ve Ankara'daki kanlı saldırı gerçekleşti. Bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şirin Ünal İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title