Haberler

AK Parti'li Torun Hastane İnşaat Alanını İnceledi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nde yaptıracağı 400 yataklı hastanenin inşaat alanındaki hafriyat çalışmaları sürüyor.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun, hükümetleri döneminde yapılan icraatların devamının geleceğini belirterek, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, eğitim ve sağlık alanındaki sıkıntılar tek tek giderilmektedir. AK Parti Hükümeti döneminde Adana’ya yapılan eğitim ve sağlık yatırımları küçümsenemez. 400 yataklı devlet hastanesi çalışması bu atılımın son örneğidir” dedi.

TOKİ tarafından Adana’ya yapılan yatırımların, bugüne kadar hiçbir hükümet döneminde yapılmadığına dikkat çeken Torun, “Halkın sorunlarını çözmek için göreve gelen AK Parti Hükümeti, öncelikli sorun olarak bilinen eğitim ve sağlıkta yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmiştir. Şu anda inşaat çalışmalarına başlanan 400 yataklı bu hastane, tamamlandığında Adana’nın sağlık sorununa büyük oranda neşter vuracaktır. Türkiye’de yapılacak 7 hastaneden biri olan bu hastane, özel odaları ve geniş imkanlarıyla insanların saatlerce kuyruklarda beklemesini de önleyecektir” diye konuştu.

Yüreğir’de tek hastane bulunduğunu ve bu hastanenin de Cumhuriyet döneminden önce yapıldığını belirten Torun, şunları söyledi:

“110 yıl önce inşa edilen Adana Devlet Hastanesi, Adana’nın doğusundaki yerleşim alanları için yetersiz kalmaktadır. Biz de bu eksikliği gidermek için TOKİ ile yaptığımız girişimler sonucu, 400 yataklı hastanenin ödeneğini çıkarttık ve ihalesi gerçekleşti. AK Parti Hükümeti olarak, vatandaşın yararına olacak tüm yatırımların arkasındayız. Yaptığımız hizmetlerde, kişilerin değil, toplumumuzun çıkarını ön planda tutuyoruz.”

(AB-AB-AB-Y)

11.02.2007 13:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title