Haberler

AK Parti'li Kılıç'tan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgün'e Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Suat Kılıç, Bölge Gezilerini Sürdüren İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün'ü, İhlas Holding Samsun Bölge Koordinatörlüğü'nde Ziyaret Etti. Kılıç, Milletin Sandığa Şafak Saydığını ve Seçim Günü İktidarla Koalisyon, İstikrarla İstikrarsızlık Arasında Tercih Yapacağını Söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve milletvekili adayı Suat Kılıç, bölge gezilerini sürdüren İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün'ü, İhlas Holding Samsun Bölge Koordinatörlüğü'nde ziyaret etti. Kılıç, milletin sandığa şafak saydığını ve seçim günü iktidarla koalisyon, istikrarla istikrarsızlık arasında tercih yapacağını söyledi.

İhlas Holding Bölge Koordinatörü A. Kadem Kaptı ve İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında AK Parti'nin istikrar, diğer partilerin tamamının koalisyon vaat ettiğini dile getiren Milletvekili Suat Kılıç, "Dolayısıyla koalisyon kaos ve huzursuzluk vaadediyor" dedi.

Bütün gayret ve çabalarının Türkiye'nin son 4.5 yılda AK Parti iktidarıyla tesis ettiği demokratik, siyasi ve ekonomik istikrarı uzun dönemli olarak sürdürülebilir kılmak olduğuna dikkat çeken Kılıç, "Buna her şeyden önce Türk Milleti'nin, Türkiye'ye umut bağlayan bölge ülke ve halklarının ihtiyacı var. Bugün ülkeyi yöneten siyasi iktidarın milletvekili olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Önce 70 milyon Türk insanı için, sonra bölgemizde Türkiye'deki istikrara umudunu bağlayan halklar için

üzerimize düşen sorumluluk ve vebalin ağırlığının farkında olarak hareketlerimizi dizayn etmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

Bu gayretlerin neticesinde Türkiye'de 4.5 yıldır süregelen tek parti iktidarı ve buna dayalı istikrar ortamının önümüzdeki 5 yıllık dönem için 22 Temmuz'da halkın vereceği kararla beraber bir 5 yıl daha sürdürüleceğine inandığını kaydeden Kılıç, şöyle devam etti:

"Halkımız bunun kararını verecektir. Bugün ise genel manzara şudur: Türk Milleti şu an askerdeki Mehmetçiğin tezkere gününü beklediği, o güne ilişkin şafak saydığı gibi, milletimiz 22 Temmuz sandığına ilişkin olarak şafak saymaktadır. O gün geldiğinde vicdanlardan süzülüp gelen tertemiz tercihini sandıklara yansıtmış olacak. AK Parti olarak bizim vaadettiğimiz şey, tek parti iktidarı ve yine istikrardır. Bizim dışımızdakilerin tamamının vaadedikleri şey ise birbirleriyle koalisyon yapabileceklerinin

taahhütlerini bugünden deklare etmektir. Bu da şu demektir: AK Parti dışında kalanların tamamı bugünden koalisyon vaadediyor, dolayısıyla kaos, istikrarsızlık, kavga ve huzursuzluk vaadediyor. Milletimiz seçim günü iktidarla koalisyon, istikrarla istikrarsızlık arasında tercih yapacak. Sağduyusuna emin olduğumuz Türk Milleti'nin kararı tek başına AK Parti iktidarını sürdürmek ve tek parti iktidarını korumaktan yana şekillenecektir. Buna yürekten ve gönülden inanıyoruz. Allah milletimizin yardımcısı olsun".

(AG-SA-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title