Haberler

AK Parti'li Kılıç'tan CHP ve MHP'ye Eleştiri

Seçim Çalışmalarını Sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı 3. Sıra Milletvekili Adayı Suat Kılıç, "CHP Eşittir Mhp. Aralarında Hiçbir Fark Kalmadı. Ver MHP'ye Versin CHP'ye" Dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı 3. sıra milletvekili adayı Suat Kılıç, "CHP eşittir MHP. Aralarında hiçbir fark kalmadı. Ver MHP'ye versin CHP'ye" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Suat Kılıç, Terme'de binlerce kişiye seslendi. Terme'de yoğun ilgiyle karşılanan Kılıç, CHP ve MHP'yi eleştirerek, yetkinin gerçek sahibinin, meşruiyetin gerçek kaynağının, kararın milletin olduğunu, 22 Temmuz'da milletten yeniden yetki istediklerini kaydetti.

"CHP eşittir MHP. Aralarında hiçbir fark kalmadı. Ver MHP'ye versin CHP'ye" diyen Kılıç, "Al birini vur ötekine. İdeolojileri birleştirdiler, sınırları kaldırdılar. Şimdi koalisyon kurmanın hayalini taşıyorlar. İki partinin adayları halktan birbirleri için oy istiyorlar. Olmaz, bu gölde bu maya tutmaz. Millet bu numarayı yutmaz. Demokrasinin, Türkiye'nin geleceğinin güvencesi AK Parti'dir" diye konuştu.

Türkiye'ye hizmet sevdası ile 14 Ağustos 2001'de "Her şey Türkiye İçin" diyerek bu yola çıktıklarını hatırlatan Kılıç, "16 ay gibi kısa bir sürede milletimizin tek başına iktidara getirdiği AK Parti, aradan geçen 4 yıl 8 aylık süre boyunca ülkemizin kalkınması ve daha güçlü bir Türkiye için çalıştı. Bugün aynı aşkla, aynı şevkle ve aynı heyecanla, ilk günkü ilkelerimizden taviz vermeyerek yeni bir seçime giriyoruz. 22 Temmuz tarihi Türkiye'nin aydınlık ufuklara doğru gidişinde yeni bir başlangıç

olacaktır. AK Parti, Türkiye için hiç durmadan yoluna devam edecektir. Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günkü heyecan ve kararlılıkla tarihi yürüyüşünü sürdürecektir. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışı siyasetimizin özüdür. AK Parti, Türkiye'de birlik siyasetinin adıdır, millete hizmetin tek adresidir, cumhuriyetin de, demokrasinin de, laikliğin de teminatıdır. AK Parti mayasını millet atmıştır, hamurunu millet yoğurmuştur, kumaşını millet

dokumuştur, milletin partisi, milletin iktidarıdır" şeklinde konuştu.

(MD-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title