Haberler

AK Parti'li Kılıç'ın Seçim Gezileri

Seçim Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Suat Kılıç, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'la Birlikte İstiklal Caddesi Esnafını Gezdi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili ve 3. sıra Milletvekili Adayı Suat Kılıç, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'la birlikte İstiklal Caddesi esnafını gezdi.

Esnafla dertleşen Suat Kılıç, sorunlar hakkında bilgi aldı. AK Parti hükümeti döneminde yaşanan gelişmeleri anlatan ve bu gelişmelerin geleceğin Türkiye'sinin temelini attığını söyleyen Kılıç, oluşan bu ortamın yitirilmemesi için destek istediklerini ifade etti. Bir esnaf, Milletvekili Kılıç'a, "Sizin gezmenize gerek yok. Biz kararımızı verdik, inadına AK Parti. Meclis'e sizi 400 milletvekiliyle yollamak için en az sizler kadar size inanan bizler de çalışıyoruz" dedi.

Suat Kılıç da, "Sizleri mahcup etmemenin mutluğunu yaşıyoruz. Sadece siz değil, seçim çalışmaları boyunca gezdiğimiz tüm ilçelerimiz kararını vermiş. Herkes 'AK Parti' diyor" şeklinde karşılık verdi.

İstiklal Caddesi esnafını ziyareti sırasında özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Suat Kılıç, "Halktan korkmakla, kaçmakla bu iş olmaz. 'Bizim için ne yaptınız?' diye soracağınızı bildiklerinden sizleri ziyaret bile edemiyorlar. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın da teminatıdır. Yakalanan istikrar ve daha güzel yarınlar için inatla ve gururla AK Parti'yi seçenler, sabırsızlıkla sandıkların önlerine geleceği günü bekliyorlar" diye konuştu.

(SAM-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title