Haberler

ANKARA AK PARTİ'Lİ KARAASLAN, ÇEVRECİ GENÇLERLE BULUŞTU

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, 'Cemre' programı ve Dünya Çevre Günü nedeniyle gençler ile bir araya geldi.

Ak Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, 'Cemre' programı ve Dünya Çevre Günü nedeniyle gençler ile bir araya geldi.

Ak Parti'li Karaaslan, parti genel merkezinde gerçekleşen buluşmada basın mensuplarına açıklama yaptı. Karaaslan, 81 ilden 1000 genç ile birlikte bir çevre hareketi başlattıklarını söyleyerek, " Türkiye'nin bört bir yanından gelen arkadaşlarımız var. Onlar ile birlikte bir öncülük yapmayı hedefliyoruz. Gençleri merkezine alan bu çalışmayı hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çalışmamız merkezine ikilim değişikliğini almakta. Kovid- 19 küresel salgını, şu an dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük tehdit gibi görünse de aslında bizi bekleyen çok daha büyük bir tehlike var. Ne yazık ki bir aşısı da yok. O da ne yazık ki iklim krizi. Bugün artık her birimiz etkilerini derinden hissetmeye başlıyoruz. Yeri geliyor Türkiye'nin bir köşesinde heyelan ve seller ile karşı karşıya kalıyoruz. Bir diğer köşede kuraklık ile mücadele ediyoruz. Diğer bir taraftan Marmara Denizi'ni konuşuyoruz. Dolayısıyla bizler, hem Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğumuz önemli çalışmalarla ulusal ve uluslararası projelerle hayatımıza devam ederken, aynı zamanda da yerelde güçlenmeyi hedefliyoruz. Bu güçlenmeyi de gençler ile sağlayacağız inşallah" dedi.

Gençler ile daha birçok projede bir araya geleceklerini belirten Karaaslan, "Onlara eğitimler verdik ve sertifikalarını aldılar. Çevre ahlakı, iklim değişikliği, sıfır atık, sahalarda yapacakları uygulamalar ve enerji başta olmak üzere, bu başlıklarla eğitimlerini aldılar. Değerli hocalardan sertifikalarını aldılar. Şimdi aslında onlar durgun bir suya atılmış çakıl misali. Halka halka, dalga dalga büyümeye devam edecekler. Şimdi artık sahada da aktif olacaklar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Dünya Çevre Günü Çiğdem Karaaslan AK Parti Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title