Haberler

AK Parti'li Kadınlardan Hastane Ziyareti

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni Ziyaret Ederek, Burada Bulunan Hasta ve Hasta Yakınlarına Hediyeler Verdi.

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Kadın Kolları yönetimi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek, burada bulunan hasta ve hasta yakınlarına hediyeler verdi.

Ziyaretle ilgili hastanede açıklama yapan AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Münire Büyüksimitci, hastaları ziyaret etmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Büyüksimitçi, "AK Parti Melikgazi Kadın Kolları olarak böyle güzel bir hastaneyi ziyaret ettiğimizden dolayı büyük bir mutluluk içindeyim. Göğüs Hastalıkları Hastanesi gerçekten çok güzel bir şekilde düzenlenmiş ve hastalara da gayet iyi hizmet veriliyor. Hastanemizin her odası ayrı ayrı ve özenle düzenlenmiş. Personelimiz, burada kalan hastalarımıza çok güzel bakıyor. Hastalarımızın memnuniyeti de zaten gözlerinden okunuyor. Başta Başhekimimiz Dr. Mustafa Demirel olmak üzere tüm çalışanlarımızı kutluyor ve kendilerine bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Demirel de, hastanelerinde yeni uygulayacakları projeler hakkında yaptığı açıklamada, "Bütün odalarımızı, hastanemizin bütün birimlerini yeniden düzenledik ve modern cihazlarla donattık. Bu konuda hayırseverlerimizden büyük destek aldık. Hastanemizde yapmayı planladığımız bazı yatırımlarımız var. Bunların en önemlisi tüberküloz servisimizi hastanemizin yanında yaptıracağımız 2 katlı ek binaya taşımak. İkincisi ise, hastanemizde uyku laboratuarı kurmayı amaçlıyoruz. Hayırseverlerimiz her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da bu katkılar sayesinde daha da iyi projelere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

(SEK-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title