Haberler

AK Parti'li Gündoğdu'dan Sırrı Süreyya Önder'e Tepki

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında "Bizi ziyaret ederse kaçak çayını içer gider" diyen HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e sert çıkarak, “Bu malum arkadaşın açıklaması artistik bir açıklamadır.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında "Bizi ziyaret ederse kaçak çayını içer gider" diyen HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e sert çıkarak, "Bu malum arkadaşın açıklaması artistik bir açıklamadır. Sen artistsen, git Yeşilçam'da artistlik yapmaya devam et" dedi.

Önder'in 'kaçak çaylı' açıklamasına tepki gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 'kaçakçılıkla ilişiği' olan kesimlerin nifak tohumları ektiğine dikkat çekti. Topluma nifak tohumu ekmek isteyenlerin kaçak çaydan bahsedip hendek kazdığını kaydeden Gündoğdu, "Bu malum arkadaşın açıklaması artistik bir açıklamadır. Sen artistsen, git Yeşilçam'da artistlik yapmaya devam et. O arkadaşı siyaset yapmaya değil, Yeşilçam'da artistliğe devam etmeye davet ediyorum" diye konuştu.

"KARDEŞLİĞİMİZ SÜRECEK"

AK Parti'nin çözüm için sorumluluk almaktan asla kaçmadığını belirten Metin Gündoğdu şunları söyledi:

"O bölgede yaşayan kardeşlerime sesleniyorum. Biz bir ve beraberiz, ayrılmaz bir bütünüz. Ehli Sünnetiz. Malazgirt'ten birlikte girdik. Beraber bu toprakları yurt edindik. Omuz omuza vermiş bir neslin torunları olarak barış içinde yaşamalıyız. Her bölgenin kendine has sıkıntıları olabilir. Bununla ilgili de hükümetimiz gerekli girişimlerde bulunmuş, çözüm noktalarının üzerine gidilmiş, sonuç alınmıştır. Başbakanımız bu konuda çok ciddi bir duruş sergilemiştir. Bu konunun çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Ama tüm bunlara rağmen vatanı bölmek için hainlik yapmaya, kaçakçılık yapmaya devam ediyorlar. Buna asla, bu ülkenin evlatları müsaade etmeyecektir. Cumhurbaşkanımız da, Başbakanımız da milletimiz de bu konuda ciddi bir duruş sergiliyor. Bölgedeki vatandaşlarımız ile bin yıldır süregelen kardeşliğimiz kıyamete kadar devam edecek. Kimse bundan endişe duymasın." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sırrı Süreyya Önder Metin Gündoğdu AK Parti Ordu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title