Haberler

AK Parti'li Elvan: Hangi Oyunu Oynadılarsa Başaramadılar

MERSİN'de partililer ve kent sakinleriyle bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Bugüne kadar ülkemiz üzerinde hangi oyunu oynadılarsa bunların hiçbirini başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar.

MERSİN'de partililer ve kent sakinleriyle bayramlaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Bugüne kadar ülkemiz üzerinde hangi oyunu oynadılarsa bunların hiçbirini başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Yeter ki birliğimiz devam etsin" dedi.

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elvan, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Partililer ve kent sakinleriyle bayramlaşan Elvan, daha sonra konuşma yaptı. Türkiye'nin güçlendikçe ve büyüdükçe saldırıların hedefi olduğunu belirten Elvan, "Türkiye'ye karşı mücadele daha da çetin bir hal alıyor. Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, kararlılığı, azmi ve Cumhurbaşkanı'mız ile AK Parti hükümetlerine verilen desteklerle bugüne kadar önümüze konulan tüm engelleri Allah'ın izniyle aştık, bundan sonra da aşacağız. En ufak bir kaygınız olmasın. Bugüne kadar ülkemiz üzerinde hangi oyunu oynadılarsa bunların hiçbirini başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşlik anlayışımız devam etsin" diye konuştu.

Konuşmasının ardından milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ile Hacı Özkan ve partinin il yönetimiyle birlikte Mersinlilerin Kurban Bayramı'nı tebrik eden AK Parti'li Elvan, Mersin Şehitliği'ni de ziyaret ederek, mezarlara karanfil bıraktı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Ekonomi Mersin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title