Haberler

AK Parti'li Dağcıoğlu'ndan Birlik Mesajı

AK Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni Ziyaret Ederek, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi.

AK Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Tokat'ta çeşitli inceleme ve temaslarsa bulunan AK Parti Milletvekili Ergun Dağcıoğlu, Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Muharrem Erkan'ı ziyaret etti. Sohbet havası içerisinde geçen ziyarette Erkan Dağcıoğlu'na dernek bünyesinde ürettikleri yöresel kıyafetler giydirilen oyuncak bebeklerden hediye edildi. Dernek Başkanı Erkan, yöresel giysilerin sergilendiği bebeklerin tamamıyla Tokat'ın ürünü olması için çalıştıklarını ifade ederek, "Burada 50'ye yakın bayan tarafından Çin'den getirilen bebeklere yöresel

kıyafetler dikerek giydiriyoruz. Bu şekliyle Tokat'ın ürünü olması için ise pamuktan yapılan bir doğal ürünle giysilerin taşıyacak olan bebeği de biz üreteceğiz. Bizim sorunumuz açlık, yoksulluk. Var olan yerde kavga olmaz. Bazılarının gözü bir mevkii elde ettiğinde daha da kör oluyor. Partizanca politika izleyerek kendisine, partisine, ülkeye ve millete zarar verilmekte" dedi.

Dağcıoğlu ise alevi kültürünü iyi öğrenmemiz gereken insanlardan olduğunu ifade ederek, "Bütün köylerimizi dolaşmaya gayret ederek, alevi kardeşlerimizle kültürel tartışmalar yapmak suretiyle çok dolaşmış idim. Milletvekili olduktan sonra ise yaptığımız ziyaret sonucunda ise insanlar bizleri kendilerine yakın kabul ettikleri için sanıyorum; bir problemi olduğunda beni aradılar. Bana ulaşan kardeşlerimize varsa problemlerini çözmeye çalıştım. Biz aynı ailelerden gelen insanların çocuklarıyız" diye

konuştu.

(Nİ-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title