Haberler

AK Parti'li Çelik Adana'da Seçim Bürosu Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Danışmanı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, "Cami Avlusunda ya da Şehit Kanı Üzerinden Siyaset Yapmasınlar. Siyaset Yapacaklarsa Gelsin Buyursunlar" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi danışmanı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, "Cami avlusunda ya da şehit kanı üzerinden siyaset yapmasınlar. Siyaset yapacaklarsa gelsin buyursunlar" dedi.

AK Parti'den Adana 2. sıra milletvekili adayı olan Çelik, bugün akşam saatlerinde Adana'ya geldi. Kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Çelik, basın mensuplarının sorularını cevaplarken, "Başbakanımızın da söylediği gibi biz bir tek şehidin tek damla kanı akmasın diye gerekirse 550 milletvekilinden vazgeçeriz. Bu konudaki hassasiyetimizle kimse yarışamaz. Cami avlusunda ya da şehit kanı üzerinden siyaset yapmasınlar. Bu, bizim hepimizin ortak değeridir. Siyaset yapacaklarsa gelsin buyursunlar,

memleketin bir sürü problemi var, bu problemleri konuşmaya hazırız" dedi.

Ömer Çelik, havalimanından konvoy eşliğinde Atatürk Caddesi Sular mevkisindeki Adana Demirspor Kulübü eski binası altındaki seçim bürosuna geldi. Alkışlar arasında seçim bürosunu açan Çelik, burada da partililerle sohbet etti.

(DF-AB-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title