Haberler

AK Parti'li Çakmak, Bursaspor'daki Krizi Değerlendirdi

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Bursaspor Yönetimi İçinde Süren Krizi Değerlendirerek, Kentin Kamuoyunun Bu Görüntüyü Kabul Edemeyeceğini Söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Bursaspor yönetimi içinde süren krizi değerlendirerek, kentin kamuoyunun bu görüntüyü kabul edemeyeceğini söyledi.

Bursaspor'un bir talihsizlik yaşadığını ifade eden Çakmak, ikinci bir talihsizlik yaşamak istemediklerini kaydetti. Yönetimin en kısa sürede kendi aralarında anlaşıp eskisinden daha hızlı bir şekilde daha güçlü bir şekilde Bursaspor'a hizmet etmelerini beklediklerini ifade eden Çakmak, "Bütün Bursa kamuoyu onlara destek vermeli. Aralarında tartıştıkları meseleler aşılamaz olmamalı. Yönetim olarak yola çıktılar yönetim olarak yola çıkınca hizmet esastır. Birbirlerinin kalbini kırmadan çok ciddi bir

şekilde Bursaspor'a katkı koymaları lazım. Bursaspor kentin ortak heyecanı. İnsanları farklı kategorilerde, farklı siyasi partilerde görebilirsiniz. Ama bütün Bursalılar Bursasporludur. Bursaspor'da yönetici olmak ayrıcalıktır. Tüm bunlar unutulsun, şaşalı günlere geri dönülsün" diye konuştu.

(İK-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title