Haberler

AK Parti'li Başkandan CHP'ye Eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokratik Sol Parti'yi (DSP) Son Günlerde Uyguladığı Politikalar Sebebiyle Sert Bir Şekilde Eleştirerek, "CHP ve DSP Zihniyeti Bu Ülkenin Belli Kesimlerinin Eğitim Hakkını Elinden Alarak Nasıl Bir Gericilik ve Cehalete Teşvik Eden Bir Anlayış İçinde Olduğunu Bir Kez Daha Göstermiştir" Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokratik Sol Parti'yi (DSP) son günlerde uyguladığı politikalar sebebiyle sert bir şekilde eleştirerek, "CHP ve DSP zihniyeti bu ülkenin belli kesimlerinin eğitim hakkını elinden alarak nasıl bir gericilik ve cehalete teşvik eden bir anlayış içinde olduğunu bir kez daha göstermiştir" dedi.

Fatih Han Ünal yaptığı açıklamada, özellikle CHP'nin Atatürkçülüğü menfaati doğrultusunda kullandığını, milleti ise yok saydığını dile getirdi. Atatürk'ün çağdaş medeniyetler seviyesini hedef olarak gösterdiği halde, CHP ve DSP zihniyetinin ülkenin belli kesimlerinin eğitim hakkını elinden alarak yobazlık, gericilik ve cehalete teşvik eden bir anlayış içinde olduğunu belirten Ünal, "Halkıyla, milletin değerleriyle kavgayı gelenek haline getiren CHP'yi bu milletin iradesine saygılı olmayı beklemek büyük hata olur. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyaset kurumunu ve TBMM iradesini bloke etmeye çalışmak bu ülkede kriz mimarlığını yapmak CHP'nin sıkıştığında beklenen adımları olarak görülmektedir" diye konuştu.

Ünal, şöyle devam etti: "Atatürk'ün, laikliğin arkasına sığınarak istedikleri değerlerle oynamayı kendilerine hak görüyorlar, ama bir ilçe kongresinde İstiklal Marşı'nı okumayı beceremiyorlar. Kendi tekeline aldıkları Atatürk'ün ismini ne hikmetse 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı afişinde unutuyorlar. Atatürk, 'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir' demiştir. Milletin iradesini sorgulayan CHP'nin sahtekarlığı her yönüyle bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. CHP demokrasiyi içine sindirememiştir. Genel Başkanlığa giden yolların önünü tıkayan sivrilen isimleri derhal ihraç eden, kendi milletvekillerini il binasına almayan bir anlayış sergileyen, her geçen gün asliyetinden uzaklaşarak bırakın Türkiye'deki sosyal demokratları, Avrupa'nın sosyal demokratlarının desteğini dahi kaybetmiştir. CHP kendi içindeki ciddi sorunlarını gözlerden kaçırmak için büyük hezeyanlara imza atmıştır." CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın hac ve Hazreti Muhammed'e yönelik hezeyanlarını da esefle karşıladıklarını ifade eden Ünal, sözlerini şöyle tamamladı: "Son hezeyanları İslam'a karşı, peygamberimize karşı dil uzatmak olmuştur. Buradan sesleniyorum, derhal Müslümanlardan özür dileyin ve CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ı istifa ettirin. Aksi takdirde bu halkın arasında gezemeyeceksiniz, Diyarbakır'da olduğu gibi dışlanacaksınız. Milletin yanında yer alan AK Parti'yi başka usullerle devre dışı bırakma gayretinden sonuç alamayacaksınız. Unutmayın ki bir gün sandığa gidilecek. Bu milletin tokadı ağırdır kaldıramazsınız." (MAK-SA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title