Haberler

AK Parti'li Ayalan'dan 'Koalisyon' Değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, Koalisyonların Bu Ülkeye Yararlı Olmadığını Söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, koalisyonların bu ülkeye yararlı olmadığını söyledi.

Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarı için tek parti hükümetinin gerekli olduğunu belirten Şükrü Ayalan, AK Parti'nin Türkiye'yi maceradan uzak tutacağını kaydetti. Siyasetin akıl işi olduğunu ve siyasetin siyasi terbiyeyle yapılacağını ifade eden Ayalan, "Koalisyonlar bu ülkeye yararlı olmamıştır. Türkiye bunun acı gerçeklerini ağır ekonomik krizlerle ödemiştir. Türkiye'nin siyasi ekonomik, sosyal istikrarı için tek parti hükümeti gereklidir. Milletimiz koalisyonlardan çok çekmiştir. AK Parti

meydanlarda hayal pazarlamıyor, popülizm yapmıyor. Yaşadığı dünyadan kopmadan, Türkiye'nin gerçeklerini göz ardı etmeden politik çözümler üretmektedir. AK Parti ülkemizi maceradan uzak tutacak, ülkemizin birliğini önemseyen, 'Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet' sloganı altında ülkemizi güçlü bir şekilde yarınlara taşımayı amaçlamaktadır. Bundan dolayı milletimiz AK Parti etrafında kenetlenmektedir" dedi.

(Nİ-SA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title