Haberler

AK Parti'li Akyüz'ün Açıklamaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz, AK Parti'nin Daha Çok Demokrasi, Daha Çok Özgürlük, Daha Çok Güven ve Huzur İçin Çalışmaya Devam Edeceğini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz, AK Parti'nin daha çok demokrasi, daha çok özgürlük, daha çok güven ve huzur için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

AK Parti'nin iktidardaki 4.5 yıllık döneminde tecrübe ve birim kazandığını, siyasi ve ekonomik istikrar için yeniden AK Parti'nin iktidara gelmesi gerektiğini belirten Av. Ali Akyüz, "Türkiye'yi daha etkin bir dünya gücü yapmak, Türk milletini daha müreffeh günler ile buluşturmak için kolları sıvayan AK Parti daha çok demokrasi, daha çok özgürlük, daha çok güven ve huzur için çalışmaya devam edecek" dedi.

AK Parti'nin ülkenin doğusu ile batısı, kuzeyi ile güneyi arasındaki sosyal ve ekonomik uçurumu kapatmayı, bölgeler arasındaki dengesizlikleri ortadan kaldırmayı amaçladığını vurgulayan Akyüz, "Biz mutlu azınlıkların değil, bütün bir Türkiye'nin iktidarıyız. Biz sadece Ankara'nın değil, bütün bir Türkiye'nin, bütün şehirlerimizin hükümetiyiz" diye konuştu.

Muhalefet partilerini eleştiren Akyüz, "Onlar bulundukları yerlere milletin oyuyla geldiklerini, milleti temsil ettiklerini unuttular. Demokrasiye sırtlarını döndüler. Seçilmiş olanlara saygı göstermekten imtina ettiler. İnanıyorum ki, milletimizin onlara vereceği cevap çok ağır olacak. Bu millet, tarihi boyunca kendine çalışanlarla, milleti için çalışanları birbirinden ayırmayı çok iyi bilmiştir. Türkiye şimdi sağduyulu seçmenlerimizin oylarına emanettir. Geleceğimiz, milletimizin tayin edeceği yola bağlıdır" diye konuştu.

AK Parti'nin ayrım yapmadan 70 milyon insanı kucakladığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Akyüz, şöyle devam etti;

"AK Parti hükümeti olarak 81 ilimizi kucakladık ve bütün şehirlerimize, ilçelere, kasabalara ve köylere hizmet götürdük. Artık bu ülke dövüşen siyasetçi istemiyor, demokratik istikrar istiyor, güven istiyor, adalet istiyor, barış istiyor. Bu güçlü siyasi iradenin adı AK Parti'dir."

(İG-SA)

17.07.2007 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title