Haberler

AK Parti Kütahya İl Başkanı Nazlı'dan Açıklama

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, "Herkes Bilmelidir Ki, Değişik Zeminlerde Bu Gerçeği Göz Ardı Eden Hayalperestler, Ülkemiz ve Milletimiz Üzerindeki Karanlık Emellerine Hiçbir Zaman ve Hiçbir Şekilde Erişemeyeceklerdir" Dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, "Herkes bilmelidir ki, değişik zeminlerde bu gerçeği göz ardı eden hayalperestler, ülkemiz ve milletimiz üzerindeki karanlık emellerine hiçbir zaman ve hiçbir şekilde erişemeyeceklerdir" dedi.

Nazlı, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın cumhuriyet ve demokrasinin kalbi olan TBMM'nin kuruluşunun ve milli egemenliğin 87. yıldönümünün ifadesi olduğunu belirtti. Nazlı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Milli mücadeleyi yürüten, milli mücadelenin en zor günlerinden bu yana 87 yıldır demokrasiden ve demokratik müzakere zemininden asla taviz vermeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de aynı amaçla dimdik ayakta durmakta, Türkiye Cumhuriyeti'nin, demokrasimizin ve millet iradesinin merkezi olmaya devam etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin itibarı, milletimizin itibarıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin itibarı demokrasimizin, cumhuriyetimizin itibarıdır. 87 yıldır bu bilinçle hareket eden

meclisimiz, bugün de yüce milletimize layık olmak ve ülkemizi geleceğe taşımak için aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaktadır. Millet olmak, millet olmanın şuuruyla hareket etmek, bizim en büyük sermayemizdir. Türk milleti bu şuurla en zor şartların, en sıkıntılı dönemlerin üstesinden gelmiştir. Millet olma şuuruyla hareket ettiğimiz, birlik ve bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece bundan sonra da üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir meselemiz yoktur. Bu büyük milletin fertleri olarak her birimiz farklı fikirlere,

farklı beğenilere sahip olabiliriz. Bu manada çoğulculuk, milletimizin zenginliği, dinamizmidir. Bizi millet yapan asıl unsur, bu vatan üzerinde birlikte yaşama irademizdir. Milletimizin her bir ferdinin bu iradeye sımsıkı bağlı olduğundan hiç kimse şüphe edemez. Tarihimiz, tecrübemiz böyle bir şüpheye asla yer bırakmaz. Herkes bilmelidir ki, değişik zeminlerde bu gerçeği göz ardı eden hayalperestler, ülkemiz ve milletimiz üzerindeki karanlık emellerine hiçbir zaman ve hiçbir şekilde erişemeyeceklerdir.

Milli egemenliğimizin 87. yılı bu yıl da konferanstan sempozyuma, konserden sergiye birçok etkinlikle ülke genelinde kutlanacaktır. Bu vesileyle herkesi bu etkinliklere ve kutlamalara iştirak etmeye, 23 Nisan'ı bayram tadında ve coşkuyla yaşamaya davet ediyoruz. Milletimizin hürriyeti ve millet iradesinin egemenliği için canları ortaya koyan başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk meclisimizin tüm üyelerini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz".

(EFE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title