Haberler

AK Parti "Köy Danışma Meclisi Toplantısı"

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Köy Danışma Meclisi Toplantılarına devam ediyor.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Köy Danışma Meclisi Toplantılarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılcıören, Cumhuriyet, Danışment, Yakakayı, Gündüzler Beldesi, Kozlubel, Taycılar, Karahöyük, Ahiler Köyü ve Gündüzler Beldesi'nin muhtar, köy başkanları ve vatandaşların katılımıyla Beyazaltın köyünde 2. Köy Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, toplantıda yaptığı konuşmada, seçimden sonrada köy, mahalle, belde ve ilçelere bir veya birkaç kez gittiklerini belirterek, ziyaretlerine devam ederek vatandaşların dertlerini, sorunlarını, sıkıntılarını dinleyerek çözeceklerini kaydetti.

AK Parti'nin 10 yıldır başarılı bir siyaset yaptığını ifade eden Koca, AK Parti'nin nasıl bu kadar başarılı olmasının Türkiye'de ve dünyada araştırılması gereken bir tez konusu olduğunu bildirdi.

Koca, AK Parti'nin oylarını sürekli artırarak üçüncü kez nasıl iktidara geldiğinin sorulduğunu kaydederek, üç dönem muhalefetin nasıl oy kaybettiği, AK Parti'nin iktidar olarak nasıl oylarını artırdığının araştırıldığını ifade etti.

AK Parti'nin 2023 hedefinin olduğunu hatırlatan Koca, 2023 yılında Türkiye'nin kendi otomobilini, uçağını üretip, yapılacak şehir ve kampüs hastanelerle dünyanın sağlık merkezi haline geleceğini kaydetti.

Koca, AK Parti'nin kavga değil iş ürettiğini belirterek, Türk milletinin desteğiyle daha fazla demokrasi, özgürlük, kalkınma sağlayacaklarını söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı da köylerin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalıştıklarını bildirdi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata da köy, mahalle toplantı ve ziyaretlerini seçimden seçime değil, sürekli yaptıklarını ve yapacaklarını ifade ederek, halkın beklenti ve taleplerini karşılamanın bir görev olduğunu belirtti.

Toplantıya katılan muhtar, köy başkanları ve vatandaşlar sorun ve taleplerini dile getirdi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Gündüzler Belediye Başkanı Mümin Esenoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Salih Koca Gündüzler Tepebaşı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title