Haberler

AK Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi Yapıldı

- AK Parti Korkuteli Kadın Kolları 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Tek Liste Halinde Gidilen Seçimlerde Başkan Hamide Belenkuyu Güven Tazeledi.

- Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları 2. Olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Başkan Hamide Belenkuyu güven tazeledi.

Korkuteli Ak Parti İlçe binasında gerçekleştirilen kongreye Belediye başkanı Adnan Uğurlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Yılmaz, il Genel Meclisi üyesi Tacettin Tutulmaz, kadın kolları başkanları ve delegeler katıldı. Divan başkanlığına Zehra Aslan, Hamide Erdoğdu, Müfide Aslan getirilirken saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından konuşan Başkan adayı Hamide Belenkuyu, Birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde kadın erkek, genç yaşlı omuz omuza vererek ülkemiz için daha çok çalışmalıyız diye konuştu.

Çalışmalarımızın bu günler için olduğu kadar yarınlarımız içinde olduğunu unutmamalıyız diyen Belenkuyu, biz kadınlar olarak en az erkekler kadar haklarımıza sahip çıkacağız ve özgürlüklerimizin savunucusu olacağız. Bu duygularla kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

300 delegeye sahip Korkuteli Ak Parti Kadın Kolları 2. olağan genel kuruluna tek liste olarak giren Hamide Belenkuyu başkanlığındaki yeni yönetim, Hamide Erdoğdu, İlkay Can, Ayşe Keleşoğlu, Emine Torun, Nazmiye Tutulmaz, Fatma Uğurlu, Güzide Okudan, Olcay Tutulmaz ve Hasibe Koyuncuoğlu’dan oluştu.

(AD-SÇ-Y) 20.02.2008 15:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title