Haberler

AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız, Çumra'da

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Çumra'da Kaymakam, Belediye Başkanı ve AK Parti Çumra İlçe Başkanıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Altınpark konferans salonunda düzenlenen programda, Çumra için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Çumra Kaymakamı Uğur Kalkar da Çumra'ya kısa bir süre önce geldiğini ve geçmişten gelen bazı sorunların olduğunu ifade etti.

Çumra'da başarılı bir ekibin olduğunu anlatan Kalkar, "Belediye Başkanımızın gayretli çalışmalarıyla geride bıraktığım süre içerisinde Çumra'da çok şey değişti ve değişmeye de devam ediyor. Ben bu çalışmaların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Konya Milletvekilimize teşriflerinden ve Çumra'ya gösterdikleri gayretlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Hükümet yatırımları ve bölge yatırımları hakkında bilgi veren Altunyaldız, şunları kaydetti:

"Özellikle gübre ve yemdeki KDV'nin sıfırlandığını belirtmek istiyorum. Maliyetlerin düşürülmesi ve ürettiğimiz ürünlerin piyasaya daha uygun fiyatlarla sunulmasına yönelik çalışmalarımız tamamlandı. Bunların dışında mecliste reform çalışmalarını yerine getirmek için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. En son başkanlığını yaptığımı komisyonca Türk sanayisinin yükselmesini, katma değerli ürünlere geçişini ve yüksek teknolojili ürün üreten bir yapıya dönüşümü sağlayan AR-GE Reform paketini geçirmek suretiyle meclisimize sunduk ve onay bekliyoruz. Bütün bunlar ülkemizde hakim olmaya çalışan unsurlara verilebilecek en güzel cevaptır."

Program, toplantıya katılan kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının istişareleriyle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ziya Altunyaldız AK Parti Konya Çumra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title