Haberler

AK Parti Konya'dan Vefa Programı

Ak Parti Konya'dan vefa programı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun :

" Ak Parti'nin niçin başarılı olduğunu, Konya'da niçin rekorlar kırdığını öğrenmek isteyen gelsin şu tabloya baksın"

KONYA - AK Parti Konya'da bugüne kadar görev yapanlar il başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "AK Parti'nin niçin başarılı olduğunu, Konya'da niçin rekorlar kırdığını öğrenmek isteyen gelsin şu tabloya baksın" dedi.

Düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sorgun, Mustafa Ataş, AK Parti Konya Milletvekilleri, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Partili belediye başkanları ve AK Partide daha önce görev yapanlar ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, "Şimdi yeni yüzyılın başında bizim coğrafyamızın haritaları yeniden çizilirken tarihi bir seçime gidiyoruz, 16 Nisan halk oylamasına. Önümüzdeki 100 yılı şekillendirecek düzenlemenin adıdır 16 Nisan halk oylaması. Bu seçim Anadolu çocuklarının kibirli seçkinlere yeter söz ve karar milletin dediği gün olacaktır. Bu süreçte karamsarlığa asla yer olmayacaktır" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, "Şimdi yeni imtihandayız. 16 Nisan, 50 yıllık mücadelenin taçlanacağı ve son bir aşamaya gireceği bir tarihtir. Kutsal yürüyüşümüzde önemli bir dönüm noktasıdır" diye konuştu.

Önceki dönem milletvekilleri adına konuşan Mustafa Kabakçı, "Sandık en büyük hakikat, gelecek mi gelecek. Millet ne söylerse, onların başımızın üstünde yeri olacak. Buradan bütün insanlarımıza diyorum, kimin tercihi ne olursa olsun, başımızın üstünde yeri var. Biz düşman tanımlamıyoruz. Evet diyen, hayır diyen hepsi bizim kardeşimiz ve biz bu ülkeyi en kötüsüyle, en iyisiyle yukarılara taşımaya azmettik" ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Leyla Şahin Usta da, "Bu milletin bölünmez bütünlüğünün, bu devletin varlığının en önemli teminatının AK Parti olduğunu bir kez daha 16 Nisan'da göstereceğiz. Allah hepimize güç kuvvet versin. Birlik beraberliğimizi bozmasın. Yolumuzdan ayrı koymasın" sözlerini kullandı.

"Konya'da niçin rekorlar kırdığını öğrenmek isteyen gelsin şu tabloya baksın"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ise, "AK Parti'nin niçin başarılı olduğunu, Konya'da niçin rekorlar kırdığını öğrenmek isteyen gelsin şu tabloya baksın. Başka hiçbir şeye bakmasın. Sadece şu tabloya baksa yeter. 15 Temmuz'dan sonra batıya bir şeyler oluyor. 15 Temmuz, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, batının kimyasını da bozdu. Tabii caizse fiziğini de bozdu. Batı ürettiği kendi değerlerine adeta taparcasına önemsediğini iddia ettiği değerler önce üretti sonra taptı şimdi de ayaklarının altına alıyor. Yani evet demek yasak, hayır demek serbest. Herhalde taşlar bağlı köpekler serbest. Bugünkü kadar hiç anlamını kazanmamıştı değil mi" dedi.

18 maddenin neler getireceğine değinen Sorgun, "Bu 18 madenin iki ayağı olduğunu düşünüyorum. Yetkiyi ya halkta ya da halkın seçtiklerinde Milletvekillerini, meclisi halk seçecek, onlar kanunları yapacak; cumhurbaşkanlığı o kanunları uygulayacak adeta bir mühendis gibi. Mimarın da mühendisin de patronu var. Mimarın da, mühendisin de, meclisin de, cumhurbaşkanlığının da patronu millettir. Patron millet olsun diye 16 Nisan'da 18 madde getiriliyor. İşin özü özeti budur" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise, "Milletimiz 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili kararını verecek. Karar ne çıkarsa çıksın başımızın üstünde yeri vardır. Ama biz istiyoruz ki, bu Türkiye'nin hayrına olacak, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili önünü açacak, daha hızlı kararlar vermek suretiyle geleceğe emin adımlarla yürüyecek bir Türkiye'yi yeniden birlikte inşa etmek istiyoruz. Bu yüzden kampanya süresince milletimize doğruları anlatmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

18 yaş tartışmalarına da değinen Ataş, "Gençlerimize gelecek hazırlama noktasında imkan ve fırsat sunmazsanız onları nasıl yetiştireceksiniz, geleceğini nasıl hazırlayacaksınız, yeni Tayyip Erdoğan'lar nereden yetişecek, yeni bakanlar-başbakanlar nereden çıkacak, yeni belediye başkanları nereden yetişecek? Niçin gençlerimize güvenmiyoruz? Buradan Kılıçdaroğlu'nu gençlerimize şikayet ediyorum; size güvenmeyen ana muhalefet partisinin hiçbir sözüne güvenmeyin ve 16 Nisan'da gerekli cevabı sandıklarda verin. Bütün gençlerimizi bu kampanyada evet demeye davet ediyorum" diye konuştu.

Program AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sorgun ve Mustafa Ataş'a hediye takdimiyle son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Sorgun AK Parti AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title