Haberler

AK Parti Koçarlı Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Koçarlı ilçe teşkilatınca bayramlaşma töreni düzenlendi.

Koçarlı İlçe merkezindeki bir kıraathanede gerçekleşen bayramlaşma törenine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Milletvekili Erdem, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl pamuktan iyi verim alındığını ve iyi kazanç sağladığını hatırlatarak, bu yıl ise yağmurlardan ötürü hem rekolte, hem de kalite kaybının yaşandığını söyledi.

Üreticilerin borçlarının ertelenmesi için Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini ifade eden Erdem, bu ziyarette genel müdürün şubelere borçların bir yıl ertelenmesi konusunda talimatlar verdiklerini söylediğini aktardı.

Milletvekili Kılınç ise Menderes nehrinin ıslahına en kısa zamanda başlanacağını vurgulayarak, toplulaştırma ile birlikte sulama kanallarının ihalesinin 2012 yılında yapılacağını söyledi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title